Astro Tarot Uživo PayPal

NAJBRŽI NAČIN DO RAZGOVORA SA ASTROLOGOM

Najpovoljnije mesto za razgovor sa astrolozima. Nazovite nas odmah, ragovaraj sa željenim astrologom i plati putem PayPal servisa. Ovo je mesto gde najbolji astromajstori, astro savetnici, numerolozi i drugi vrlo precizno pojašnjavaju vašu sudbinu i daju odgovore na svako pitanje! Plaćajte koliko potrošite. 

ASTRO PayPal je potpuno novi servis  koji omogućuje brzo, lako i jednostavno funkcionisanje. Od sada možete razgovarati sa astrologom ili numerologom na jednostavan način i to kupovinom minuta putem PayPal. Sve što je potrebno da uradite je da odaberete željeni paket i po veoma povoljnim cenama razgovarate sa najboljim astrolozima, astro savetnicima i numerolizma

Kupite željeni paket

Za samo 5$ možeš kupiti 5 minuta i razgovarati sa najboljim astrolozma kad ti to poželiš. Svakog dana su vam najbolji astrolozi dostupni.

Za samo 10$ možeš kupiti 10 minuta i razgovarati sa najboljim astrolozma kad ti to poželiš. Svakog dana su vam najbolji astrolozi dostupni. 

Za samo 30$ možeš kupiti 30 minuta i razgovarati sa najboljim astrolozma kad ti to poželiš. Svakog dana su vam najbolji astrolozi dostupni. 

Za samo 60$ možeš kupiti 60 minuta i razgovarati sa najboljim astrolozma kad ti to poželiš. Svakog dana su vam najbolji astrolozi dostupni. 

Nakon uspešno obavljene kupovine minuta, možete pozvati broj iz zemlje odakle dolazite i započeti razgovor sa astrologom kad god vi to želite.

Osim kupovine minuta za razgovor, omogućili smo vam i da putem Paypal servisa možete postaviti pitanje željenom astrologu. Jednostavan način, pritisnete na gumb astrologa kojem želite da postavite pitanje i otvoriće se prozor u kojem vam se nudi mogućnost postavljanja pitanja. Astrolog će vam odgovoriti u najkraćem roku a vi ćete pitanje moći da pročitate na linku koji čete dobiti nakon uspešno izvršene uplate

Zavirite u svoju budućnost. Saznajte šta će vam zvede reći. Put do Iz celog sveta, nikad lakše, nikad jeftinije i nikad brže. razgovarajte sa astrologm u vremenskom intervalu koji vi želite. razgovor sa astrolozima u astro centru nikad nije bio lakši  – sve na jednom mestu. Na raspolaganju su vam naši najbolji stručnjaci iz oblasti astrologije i numerologije. nakon uspešno izvršene kupovine, sve što treba da uradite je da pozovete broj zemlje iz koje dolazite i razgovarate sa astrolozima. Nakon uspostave veze pritisnite taster za astrologa sa kojim želite da razgovarate.