Astrolog Igor Pavluković

Astrolog Igor Pavlukovic o sebi:

 

Za razgovor sa Igorem, pozovite broj iz zemlje odakle dolazite, ukucajte sifru 01 i direktno razgovarajte sa njim

Rođen 30.05.1968. u Subotici, gde sam završio Pedagošku Akademiju. Istraživao sam granična područja nauke, psihologiju, parapsihologiju i hermetizam. Rođen sa Suncem u tropskom znaku Blizanaca i ascendentom u Jarcu.

Kod psihologa Živorada Mihajlovića Slavinskog počinjem sa praktikovanjem
metoda meditacija i sistema Intenziv prosvetljenja, kao i tehnika rastvaranja nepoželjnih i stvaranja poželjnih stanja i okolnosti, kao što su Ekskalibur, Kreaton i Aspektika. Praktikovao sam i preporađanje (rebirthing), ritual hodanja po vatri i NLP. Od meditativnih tehnika bavim se TM (transcendentalnom meditacijom), dinamičkom meditacijom (Osho), tibetanskim budizmom i SVAR meditacijama.

Astrološkim konsultacijama sam počeo da se bavim 1989. godine. Uporedo sa izradom horoskopa, vodim kurseve metoda za poboljšanje kvaliteta svakodnevnog života.

Prvi put se pojavljujem u medijima 1993. godine u seriji emisija na lokalnoj TV u Subotici (Super TV). Od 1995. do 2005. sam vodio autorske emisije iz oblasti astrologije i graničnih područja nauke na sledećim radio stanicama:

Mini Radio (1995-2005) – emisije „Vaš Mini Guru“, „Površina“ i „Atmosfera“

Radio Subotica noćni program „Putevima čudesnog“ (1998-2002) – rubrika „Na stazi samospoznaje“

Postajem član „Društva Astrologa Jugoslavije“ (prvog astrološkog udruženja) 2000. godine. Među prvima u udruženju dobijam diplomu profesionalnog astrologa. Članovi udruženja bili su poznati astrolozi: Goran Milekić i Milja Vujanović.

Za razgovor sa Igorem, pozovite broj iz zemlje odakle dolazite, ukucajte sifru 01 i direktno razgovarajte sa njim

diplomaSvoje astrološko obrazovanje nastavljam da usavršavam na astrološkim kongresima i seminarima. Sa razvojem interneta razmenjujem iskustva sa astrolozima širom sveta.

Od 2005. do 2012. vodio sam autorske TV emisije na „TV K23″ iz oblasti astrologije: „Atmosfera“ i „Vaš lični horoskop“. Zbog velikog interesovanja gledalaca, emisija „Vaš lični horoskop“ emitovala se od 2009. do 2012. svakog radnog dana (ponedeljak-petak) u terminu od 13,00-14,30 časova. Emisija je bila interaktivnog karaktera, uz uključenje gledalaca. Obuhvatala je edukativne i informativno-zabavne sadržaje iz oblasti astrologije, uz savete gledaocima kako da na osnovu svog natalnog horoskopa pronađu rešenje za pitanja koja su postavljali uživo. Emisije se mogu pogledati na You Tube kanalu – Astrolog Igor Pavlukovic.

Od 2006. do 2010. edukujem se u oblasti Telesne psihoterapije koja obuhvata psihoterapeutski rad u kojem se povezuju um i telo, rad sa traumama, kao i tehnike masaže i oblasti telesne i emocionalne svesnosti kod Dr Ljiljane Klisić.

Autorske astrološke tekstove počeo sam da objavljujem na internetu, na blogovima i društvenim mrežama od 2009. godine.

Tokom 2013. godine u Novom Sadu držao sam astrološka predavanja u kafe-knjižari „Nublu“. 2014. u Beogradu osnivam astrološki klub „Polaris“ gde držim predavanja, seminare i časove iz oblasti astrologije.

Moj način astrološkog rada bazira se na povezivanju astrološke simbolike sa pojavama u prirodi. Simbolika koju horoskop pokazuje ukazuje na način ispoljavanja bioloških funkcija u prirodi i čovekovom organizmu, a ispoljava se i na emocionalnom i mentalnom planu kod čoveka.

U radu sa klijentima insistiram na razrešavanju psiholoških mehanizama koji su doveli do blokada na polju ličnosti, emocija ili su uzrok bolesti na telesnom planu. Astrološke konsultacije i analize obavljam u savetodavnoj formi, nastojeći da klijentu omogućim uvide u to kako da efikasnije funkcioniše u raznim oblastima života, da koristi svoje prednosti i da prevaziđe svoje slabosti.

Za razgovor sa Igorem, pozovite broj iz zemlje odakle dolazite, ukucajte sifru 01 i direktno razgovarajte sa njim

Kontaktirajte Igora Pavlukovića i putem SMS-a,

na primer:

PAV 11.03.1980. Kragujevac Da li da pokušavam da sačuvam vezu u kojoj sam ili da završim sa njom?

Odgovor dobijate u roku od 24h, ali najčešće brzo, u roku od sat, dva.

Kontakt sa našim saradnicima je moguć sa sve tri domaće mreže – Telenor, VIP i MT:S. Pogledajte uslove korišćenja našeg servisa!

Kontaktirajte Igora,
Ukucajte:

PAV Vaš datum vreme i mesto rođenja Konkretno pitanje

I pošaljite na broj:

Za Srbiju: 5955

Za Bosnu i Hercegovinu: 091810700