Bik – Ljubavni horoskop za 2015.

bikNajbolje ćete se slagati sa:
Lav, Vodolija, Strelac
Najgore ćete se slagati sa:
Jarac, Ovan, Blizanci
Ljubavne prognoze za 2015.:
Dragi Bikovi, srećna i berićetna da vam bude 2015, i što se ljubavi tiče!
Izgleda da će prva tri meseca ove godine da vam budu jako, jako dobra! Bilo da ste zaljubljeni ili tek treba da se zaljubite, u prva tri meseca ove godine vaša osećanja će da se rasplamsaju! Znači, oni koji su u vezi ima da uživaju više nego ikada, a oni koji su usamljeni upoznaće osobu za kojom će “da polude”, i to bi ta ljubav trebala da dođe sasvim neočekivano, možda od osobe koju poduže vremena znate, a niste ni razmišljali o nekoj vezi sa njom.
Vaš vladar je Venera, koja kao da ne može da dočeka da se liši uticaja Saturna i vrati vas na principe života koje ste u prošlosti forsirali. Emotivno ispunjenje je temelj vašeg života, pa je život bez emocija za vas apsolutno nebitan, i vodeći se ovim principom izvesno je da ćete upoznati neke nove ljubavi tokom ove godine.
Oni koji su bili u vezama a koje su prekinute u poslednjih par meseci prošle godine, tokom 2015. imaju potencijal da prevaziđu sukobe, razmirice, nesuglasice i da obnove staru ljubav. Samo, razmislite da li je to ono što želite, ili biste konačno trebali da okrenete novi list.
Manje krize Bikovi u dužim vezma ili u braku će da osete tokom jula i avgusta, taman kada dođe vreme za godišnje odmore, ali posle mnogo nerviranja, vremena izgubljenog na gluposti, sve bi trebalo da se vrati na svoje.
Želimo vam emotivnu godinu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.