Bik – mesečni horoskop za April 2018.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posao

 

Dragi Bikovi,

April će započeti sa konjunkcijom Marsa i Saturna. Bićete čvrsto rešeni u svojoj nameri da proširite vašu profesionalnu delatnost i u tu svrhu ćete preduzeti konkretne korake. Vaše planove će remetiti kvadrat Merkura sa Marsom i Saturnom, što će vam otežavati koordinaciju sa saradnicima. Koncentracija će vam biti oslabljena pa ćete pažnju usmeravati na manje važne stvari i bićete skloni propustima. Nećete moći jasno da sagledate vaše prioritete. na sreću, ubrzo nakon toga, već između 7. i 11. aprila vaš vladar Venera će praviti trigone sa Saturnom i Marsom, što će vam pomoći da prevaziđete početne teškoće. 15. aprila će Merkur krenuti direktno. Imaćete bolji pregled svega što je važno da se organizuje i onoga što je u proteklom periodu propušteno i odloženo zbog nepovoljnih okolnosti. Reorganizovaćete svoje planove i obaviti pregovore koje ste odlagali. To će od vas zahtevati strpljenje jer ćete još neko vreme nailaziti na nepoverenje druge strane. Saturn koji vlada vašim poljem posla krenuće retrogradno 18. aprila što će vas ponovo usporiti u razvoju planova.

U trećoj dekadi aprila Sunce će ući u vaš znak, čime ćete dobiti na autoritetu, a krajem meseca će praviti trigon sa Saturnom. To će vam omogućiti da postignete stabilnije poslovanje uprkos teškoćama koje nećete moći da izbegnete. Vaša finansijska situacija će početkom meseca biti promenljiva zbog nepovoljnih aspekata koje će praviti Merkur koji vlada vašim poljem novca. Troškovi će biti uvećani, a vama će nedostajati sredstva za velike projekte. Od sredine aprila kada Merkur krene direktno, polako ćete uvećavati vaše prihode, što će vam omogućiti da pokrijete neophodna potraživanja. Venera će 24. u mesecu ući u znak Blizanaca i u vaše polje novca, što će vam poboljšati platni promet.

Nezaposleni Bikovi će imati uspeha ako planiraju da se zaposle u inostranstvu. Dobićete povoljnu ponudu za privremeni rad.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:
Ljubav

Ako ste u vezi:

Komunikacija sa voljenom osobom biće otežana na početku aprila. Nećete moći da se uskladite u vezi međusobnih potreba. U drugoj dekadi meseca Venera, vaš vladar, praviće trigon sa Marsom koji vlada vašim poljem ljubavi i probudiće u vama pojačanu potrebu za fizičkom bliskošću sa partnerom. To će uneti željeni sklad između vas dvoje.

Sekstil koji će Mars praviti sa Neptunom 14. aprila činiće vas maštovitim i kreativnim u osmišljavanju zajedničkih trenutaka sa partnerom. Zajedničko putovanje ili izlet na neku turističku destinaciju koju oboje već duže vreme želite da posetite bio bi pun pogodak. Potrebno vam je više zajedničke zabave i kvalitetna promena u zajedničkim aktivnostima.

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu da uđete u ozbiljnu vezu i u početku nećete imati jasnu ideju ko bi mogao da bude kandidat koji bi vam odgovarao, niti kako zamišljate takvu vezu. Obratite pažnju na svoje potrebe u ljubavi na prvom mestu. Ako budete sigurni šta vam je u ljubavi potrebno, privući ćete pravu osobu za vezu. Već sredinom aprila kada Venera bude pravila trigon sa Plutonom, neko će vas privući poput magneta. Ostvarićete snažnu vezu punu erotskog naboja i emotivnog sklada.

Stariji Bikovi će biti romantično raspoloženi i upoznaće osobu koja će im delovati kao ostvarenje snova. U stvari, bićete više nego obično skloni da idealizujete. Potrudite se da vašoj simpatiji priđete, umesto da samo sanjarite.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Zdravlje će vam biti stabilno u prvom delu aprila zahvaljujući Veneri koja vlada vašim poljem zdravlja, a koje će prolaziti kroz vaš znak gde je snažna i stabilna i praviće trigon sa Saturnom. Potrebno vam je više odmora. Izbegavajte stresne situacije. Nađite više vremena za psihofizičku relaksaciju i provodite više vremena u prirodi.

Vašu ishranu pojačajte namirnicama koje su sveže i sezonske. Na prvom mestu će vam prijati više voća kao što su trešnje, jagode i mango. Koristiće vam i semenke bundeve, sušene smokve i brusnica. Od povrća će vam prijati sveža šargarepa, zelena salata i spanać. Meso uzimajte umereno. Smanjite unos mlečnih proizvoda i izbegavajte brzu hranu i grickalice.

Srećni brojevi: 1, 7, 13, 18, 24
Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.