Bik – mesečni horoskop za Decembar 2017.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posao

 

Dragi Bikovi,

Vaš vladar, Venera, na samom početku decembra ulazi u znak Strelca, što ukazuje na potrebu da se pozabavite platnim prometom kako biste ostvarili materijalnu podršku za aktuelne poslovne projekte. Mars istog dana pravi opoziciju sa Uranom i donosi vam neočekivane probleme sa kolegama na poslu, a ako ste na nekom položaju, nailazićete na nesuglasice sa podređenima. 6. decembra Merkur pravi konjunkciju sa Saturnom koji vlada vašim poljem posla i karijere. Istog dana Mars pravi sekstil sa Saturnom. Uspećete da zatvorite jednu važnu finansijsku konstrukciju, što će vam omogućiti da obezbedite finansije za početak novog projekta. Budite pažljivi 10. decembra kada Venera bude pravila kvadrat sa Neptunom jer ćete nailaziti na spletke i nepoštene radnje iza vaših leđa od strane nekih osoba koje će želeti da se okoriste na vašu štetu. U drugoj polovini meseca Saturn i Sunce ulaze u znak Jarca i donose vam stabilnije poslovanje i dobre rezultate na polju dugoročnih poslova. Uspeh vas očekuje kroz veletrgovinu i investicione fondove.

Na polju finansija će vam ovo biti jedan od težih meseci. Merkur koji vlada vašim poljem novca prolazi kroz znak Strelca gde je slab i u izgonu, a od 3. do 23. decembra će biti retrogradan. To će usporavati obrt novca preko vašeg poslovnog računa. Vaši dužnici će kasniti sa uplatama, što će vas dovesti u nezgodnu poziciju da i vi dugujete svojim poveriocima. Veći deo novca ćete trebati da usmeravate u prioritetne projekte. Za jedan od tih projekata ćete dobiti odobrenje za neki vid subvencija ili kredita ali će vas to opteretiti finansijski. Najbolje bi bilo da tokom decembra smanjite troškove i preusmerite tok niovca uglavnom na prioritetne poslove. Očekivana zarada će doći kasnije ako budete mudro postupali.

Nezaposleni Bikovi će otvoriti sebi vrata za ulazak u novi posao koji će u početku biti probli rad. Ako se dokažete, uspećete da dobijete posao za stalno.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Ljubav

Ako ste u vezi:

Mars koji vlada vašim poljem braka i ljubavi ulazi 9. decembra u znak Škorpiona, u svoj znak. To će osvežiti vašu emotivnu vezu i probuditi i u vama i u vašem partneru strasti koje su bile potisnute neko vreme. Počećete više da se zabavljate i izlazite. Više vremena ćete provoditi zajedno i vaša bliskost će se pojačati.

Od voljene osobe ćete dobiti više podrške nego što očekujete u vezi ostvarenja jednog vašeg plana, a to će pospešiti i ostvarenje zajedničkih planova. Kraj ove i početak nove godine ćete dočakti zajedno, u društvu bliskih prijatelja. Očekuju vas prijatni trenuci uz zajedničke aktivnosti koje oboje volite, uz dobru hranu i zabavu.

Ako ste slobodni:

Potreban vam je neko s kim ćete se dobro razumeti i moći da izgradite vezu koja će da bude skladna i na duže staze. Upoznaćete sredinom meseca nekoga ko će umeti da vas pokrene i zbog koga ćete se osećati punim života. Imaćete utisak da je to osoba koja vam u ljubavi sasvim odgovara, mada će vaš odnos biti na čisto fizičkom nivou, mnogo više ispuinjen erotskim nabojem nego pravim, dubljim osećanjima. U početku će vam to odgovarati ali kasnije ćete želeti više.

Stariji Bikovi će privući osobu koja će im otvoreno prići i početi da im udvara. To će vam imponovati ali će početi da vam smeta kad uvidite da ta osoba previše priča o sebi i ističe svoje vrline. Moguća je prolazna avantura.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Zdravlje će vam biti promenljivo i osetljivo. Moguće su smetnje u vezi nivoa hormona i funkcija žlezda sa unutrašnjim lučenjem. Ako budete osećali slabost, a ne budete mogli jasno da dijagnostikujete uzrok, proverite krvnu sliku. Potrebno vam je više kretanja i psihofizičke relaksacije. Izbegavajte situacije koje mogu da budu stresne po vas.

Potrebna vam je ishrana koja u sebi sadrži više proteina i gradivnih materija. To ćete najviše dobiti kroz konzumiranje povrća čiji se koren koristi u ishrani kao što je krompir, šargarepa, peršun, cvekla, đumbir i keleraba. Morsku i rečnu ribu uzimajte više u odnosu na meso. Mleko i mlečne proizvode,, hleb, alkoholna pića i slatkiše umanjite u ishrani.

Srećni brojevi: 4, 9, 17, 20, 25

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.