Bik – mesečni horoskop za februar

bikPosao
Ovaj februar je vaš mesec. Sve što zamislite ostvariće vam se, ali pazite, sudbina zahteva vašu volju i napor, pa tako, udrženim snagama vi ćete ostvarivati svoje ciljeve. Morate se ipak paziti da u svom tom ohrabrujućem periodu ne popustite i ne uljuljka vas da će sve samo od sebe da se dešava. Vi ste jak znak, ne zaboravite to. Čuvajte se čestih padova koncentracije pred kraj meseca, mogu vas koštati jednog poslovnog poteza koji je bio skoro stoprocentno siguran.
Ljubav
Ako ste u vezi
Nešto ste nervozniji nego inače, osećate da vam partner ne odgovara u ovom trenutku, posebno jer vas sve češće uhvatite da vas ne sluša uopšte. Tad krene svađa, ali partner je takva maza, da mu brzo popustite i padate u zagrljaj. Ne vidimo da ćete još dugo nasedati na te igre, vama je razgovor i diskusija bitan deo u predigri.

Ako ste usamljeni

O, kako vi uživate! Nikog da vam zvoca, da vas budi, češka, duva za vratom, zapitkuje o ama baš svemu… Zašto li mora da zna kakav vam je dan, zašto mora da zna vaše planove za taj ili neki drugi dan, zašto voli da priča tokom obroka, pritom piljeći u vas? O, kako je lepo biti ostavljen na miru. Ne vidimo vam nikakvu vezu, čak ni telesnu, ovog meseca.  Ovaj mesec je rezervisan samo za mačke i ostale znakove, a vi? Vama je baš lepo.

Zdravlje

Lako se nasekirate, a onda ceo dan vas prati neka teskoba koja se sabije u želucu. Manje kafe i jakih čajeva, cigarete ne bi smeli  nipošto. Mučninu ublažite nekim od lekova, i preduhitrite je njima. Svakako nemojte da je ničim izazivate.

Srećni brojevi

12, 13, 56, 67,89

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.