Bik – mesečni horoskop za Januar 2018.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posao

 

Dragi Bikovi,

U januaru možete ostvariti veliki uspeh ako se bavite oblastima turizma, saobraćaja i transporta robe i putnika na duže relacije, međunarodnom trgovinom i prosvetom. Bićete u mogućnosti da dopunite svoje stručno obrazovanje i da steknete nove veštine, kao i da poboljšate one koje već posedujete. Pružiće vam se mogućnost da pohađate kurs koji obuhvata neki od vidova stručne specijalizacije ili sticanja novih radnih veština. Umećete da vašim radnim kolegama pružate pomoć i podršku tamo gde to zatreba, a zauzvrat će i vama neko pružati podršku koja će vam omogućiti brži i lakši uspeh u ostvarenju planiranih radnih zadataka. Pružiće vam se pogodna prilika da započnete realizaciju jednog dugoročnog projekta koji će od vas zahtevati sistematsko poznavanje tradicionalnih tehnologija i metoda 13. januara kada Merkur bude pravio konjunkciju sa Saturnom. 18. januara Merkur ulazi u znak Vodolije i vaše polje posla, a 20. će i Sunce ući ovde. To će vam pomoći da se bolje organizujete i da sigurnije rukovodite svojim aktivnostima. Pojačaćete svoj autoritet.

Donosićete mudre odluke u vezi upravljanja novcem i u vezi ulaganja. Umećete da racionalno raspoređujete prihode i rashode. Razmišljaćete dugoročno i pravićete planove koji će vam obezbediti sigurnu zaradu. Izbegavaćete svaku vrstu rizika i ići ćete samo na sigurno. U drugoj polovini januara ćete moći da se oslonite na svoj osećaj i intuiciju u vezi finasijskih poteza jer će vas voditi u dobrom pravcu. Vaš um će po pitanju zarađivanja biti prodoran i uspećete da nađete efikasan način da vam se isplati ono što radite i da svoje veštine unovčite. To će vam 25. januara doneti uvećane dobitke. Budite pažljivi 28. jer ćete biti skloni brzopletim potezima zbog kvadrata Merkura sa Uranom.

Nezaposleni Bikovi će imati najviše pogodnosti da dobiju posao u oblastima transporta, saobraćaja ili turizma, kao i da dobiju privremeni posao.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:
Ljubav

Ako ste u vezi:

Na početku januara vas očekuje mnogo zabave i druženja. Vi i vaš emotivni partner ćete biti u mogućnosti da zajedno putujete i imaćete više vremena jedno za drugo. Mars koji vlada vašim poljem ljubavi će praviti konjunkciju sa Jupiterom i sekstil sa Plutonom. To će probuditi strasti između vas dvoje. Vaša veza će biti ispunjena dinamikom što će vam prijati.

Vaš emotivni partner će zračiti privlačnošću i biće zahtevniji nego obično. Biće vam teško da izađete u susret svim njegovim željama ali vam to neće donositi konflikte, već će vašu vezu začiniti neophodnim međusobnim podsticajima. Krajem januara će vaš partner biti sklon promenljivom raspoloženju, što će od vas zahtevati da mu se prilagodite.

Ako ste slobodni:

Venera će na početku januara praviti sekstil sa Neptunom, što će vas činiti zanesenim i lako ćete se zaljubljivati. Upoznaćete osobu koja će vas izuzetno fizički privlačiti ali ćete ubrzo otkriti da osim što se dobro slažete u krevetu, malo toga imate zajedničkog. To neće predstavljati prepreku da imate burnu i uzbudljivu avanturu i bolju zabavu nego što možete da zamislite. Prolazne nesuglasice možete imati sredinom meseca ako budete imali tajnu avanturu u prolazu.

Stariji Bikovi neće biti zainteresovani za novu vezu ali će zato biti u mogućnosti da otputuju u inostranstvo i da uživaju u dobroj zabavi. Na putovanju ćete imati kratku ali slatku avanturu. Kada se vratite moguć je ulazak u tajnu vezu.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Vaše zdravlje će biti stabilno i velikim delom januara će vam otpornost organizma na bolesti biti pojačana. Prijalo bi vam da odete na kraći odmor ili na izlet na planinu. Ako se bavite skijanjem, sportske aktivnosti na snegu će pozitivno uticati na vašu kondiciju. Čuvajte se padova sredinom meseca jer je to vreme kada su moguće neočekivane i prolazne smetnje.

Potrebno vam je više gradivnih materija koje sadrže skrob i belančevine. U tu svrhu možete da korisite za ishranu jaja, krompir, pšenične, ovsene i ražene pahuljice, griz, palentu, šargarepu, celer i praziluk u svakodnevnoj ishrani. Sušene smokve i sveže pomorandže i kivi takođe svakodnevno koristite. Smanjite kafu, grickalice i brzu, pečenu hranu i meso.

Srećni brojevi: 7, 11, 16, 20, 23
Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.