Bik – mesečni horoskop za januar

ovanPosao

Srećna Nova godina, dragi Bikovi. Mesec januar je satkan od uzbuđenja svakom znaku ponaosob, pa tako i vama, biće to mesec u kom cete sumirati utiske sa proslava u pauzama na poslu, a koncentracija ce vam biti kritična. Bićete prilično rasejani i povremeno će vas uhvatiti kako se smešite, jer ste se prisetili nekog događaja. Kolege će biti u sličnom stanju uma, pa cete svi zajedno izgledati poprilicno čudno, kretaćete se poput robota, izvršsavati dužnosti bez pogovora. Ali, kreativnost će biti na nuli.

Ljubav

Ako ste u vezi
Vaša veza od skora je zapala u blagu krizu,zapravo je doslo do nekog oblika prezasićenja, ali ništa to nije što ne može da se reši.Rešenje je u pravljenju pauze.Udaljite se na neko vreme, da biste se poželeli jedno drugog. Nipošto nemojte da upropastite cilj koji imate, a to je osveženje veze, telefoniuranjem ili bilo kojim vidom komunikacije. Tako ćete “izlečiti”vezu, budite sigurni u to.

Ako ste usamljeni
Vaša usamljenost toliko je očigledna, da vas prijatelji koje srećete prvo pitaju da li ste dobro i da li ste spavali. Podočnjaci su vam izobličili lice. Bore su sve jasnije. Nesanica i preterano gledanje ljubavnih i onih malo nestašnijih uzimaju svoj danak. Čak vam se i svidja takav život. Ali s druge strane, društveni život vam je katastrofa. Vi čak niste želeli nigde da idete za Novu godinu!

Zdravlje

Alkohol u potocima, cigarete koje palite jednu za drugom, masna hrana, sve to dolazi po svoje. Pothitno na detoksikaciju! Mesec januar je mnogima kritičan po pitanju zdravlja.

Srećni brojevi

3, 7, 9, 10, 12

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.