Bik – mesečni horoskop za Jul 2017.

Posao

Dragi Bikovi,

Očekuju vas pogodne mogućnosti u poslovima koji se bave energetskim resursima i prometom novca. Bikovi koji se bave knjigovodstvom i hartijama od vrednosti imaće povoljne prilike za ostvarenje napretka i dobitaka. Od 5. juna Venera koja vlada vašim znakom ući će u vaše polje novca i vrednosti. Pružiće vam se prilika da pregovarate oko unosnih i profitabilnih poslova i saradnje koja bi išla u tom pravcu. Ono što vam na tom polju bude važno da dogovorite i postignete neće ići lako i očekujte da ćete trebati da ulažete više napora. Poneki pregovori će biti teški i zahtevaće od vas dobru procenu i nalaženje kompromisnih rešenja. 17. jula Venera pravi kvadrat sa Neptunom što će vas činiti u neku ruku lakovernim, pa vam se može dogoditi da vas neko navede na potez koji vam može naneti poslovnu i finansijsku štetu. Zbog toga nemojte da pristajete niti da postpisujete ništa dok nekoliko puta dobro ne promislite i objektivno procenite šta vam se realno isplati. Bićete skloni nepromišljenim potezima jer ćete ne malaziti pod pritiskom od strane nadređenih.

U drugoj polovini jula ćete imati i srećne okolnosti zahvaljujući trigonu Venere sa Jupiterom. Ovaj aspekt će doneti nove šanse i potencijalne dobitke Bikovima koji se bave raznolikom oblasti poslovnih usluga. Na polju novca ćete imati više koristi ako budete investirali u nekretnine nego u investicione fondove ili berzanske akcije. Merkur koji vlada vašim poljem novca će vam pomoći da dobro procenite kada, koliko i u šta da uložite svoj novac od 6. do 26. jula dok bude prolazio kroz znak Lava. Do zastoja na polju platnog prometa može doći 24. jula kada će Venera praviti opoziciju sa Saturnom. Tih dana izbegavajte da se zadužujete i budite štedljivi, umanjite troškove.

Nezaposleni Bikovi će ljubaznim i dobro pripremljenim nastupom pred potencijalnim poslodavcem predstaviti svoje veštine, prednosti i potencijale, što će im doneti željeno zaposlenje.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Ljubav

Ako ste u vezi:

Mars koji vlada vašim poljem ljubavi već na početku meseca, 2. jula, pravi opoziciju sa Plutonom što će uneti napetosti i nemir u vaše odnose sa bračnim ili emotivnim partnerom i dovesti do nestabilnosti vašeg odnosa. Moguće su ozbiljnije nesuglasice, svađa, čak i razilazak. Neophodno je da budete spremni na zajednički prihvatljiva rešenja.

Posvetite više vremena porodici jer ćete tako ublažiti neslaganja sa partnerom. Uz više pažnje i pružanjem podrške bliskim osobama uspećete da dovedete vaše odnose u ravnotežu. Pokrenućete sa emotivnim partnerom dijalog o nalaženju načina da razrešite ono što vam stvara napetosti u odnosu. Bolji period u ljubavi imaćete od 20. jula kada Mars uđe u znak Lava.

Ako ste slobodni:

Lako ćete se zaljubljivati i bićete obuzeti strastima koje nećete moći da kontrolišete, a koje mogu da vam s jedne strane donesu jednu burnu avanturu, dok će vam s druge strane stvarati probleme u vidu sklonosti ka ljubomori i posesivnosti. Kako biste zaobišli da vam potencijalna veza već od samog početka bude ispunjena nesuglasicama i brzo se okonča, važno je da se potrudite da svoje česte promene raspoloženja kontrolišete, isto kao i prejake strasti.

Stariji Bikovi će pokušavati da se zbliže sa osobom koja im se dopada, a koji će upoznati na zabavi kod prijatelja. Trebaće vam dosta strpljenja za to jer ćete ubrzo uvideti da je ta osoba prilično zahtevna i veliki individualista.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Potrebno vam je više odmora, razonode i psihofizičke relaksacije, za šta ćete imati mogućnosti u slobodno vreme i umećete da te mogućnosti iskoristite. To će doprineti stabilnosti vašeg zdravlja. Osećaćete potrebu da više vremena provodite u prirodi. Prijaće vam duže šetnje, kao i planinski vazduh. Izleti u prirodu će vas činiti otpornijim na stres.

Ishrana treba da vam se sastoji od dovoljno kalorija koje su vam neophodne kako biste izdržali napore kojima ćete biti izloženi na poslu i na drugim poljima života. Jača hrana koja sadrži meso, ribu i sveže povrće bi trebalo da vam se češće nalazi na jelovniku. Uzimajte više tešnosti i vitamina, posebno vitamina B za mentalni napor.

Srećni brojevi: 4, 7, 15, 20, 26

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.