Bik – mesečni horoskop za mart 2016.

bik

Posao:
Dragi Bikovi,
Dobar poslovni period vam počinje sa 13. martom, kada je vaše polje posla i karijere pod vrlo povoljnim uticajem dveju snažnih planeta, Plutona i Jupitera. Njihova pozitivna kombinacija energija čine vas taličnim i harizmatičnim i zaita vam sve ide od ruke i glatko u poslovnom smislu.
Priznaćete da za poslovni uspeh velika su zasluge vašeg stalnog partnera, mada ste se i vi potrudili da kroz vreme steknete popularnost i usavršite se. Osećate ličnu satisfakciju i spremate se za velike promene, koje će vas neosporno podiči na veću poziciju.
Ako se bavite politikom ili se spremte za javni nastup, ovo je vaš vrhunac. Studenti mogu da uspešno diplomiraju. Prosto ste magični. Čestitam!
Kako se Jupiter kreće rerogradno uzdržite se od preterivanja i pohlepe, jer se novac lako može istopiti i zato je savet da odložite investiranja za drugi period.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Planetarno nebo vam šalje ozbiljne signale da treba da obnovite ljubav i strast u vašem stalnom partnerskom odnosu.
Sasvim ćete se lepo uklopiti sa partnerom ako se prepustite zajedničkom planiranju o porodičnim investicijama ili o poslovnim poduhvatima, a osveženje ćete naći u zajedničkoj razonodi i kroz zajednička druženja sa poznanicima i prijateljima. Međutim, potrebno je dosta vremena i strpljenja da se ponovo zagreje zajednički krevet i moguće je da ćete se još uvek na tom polju osećati uskraćeno. Za seksuano nezadovoljstvo odgovorno je prisustvo Saturna u vasem 8 polju, polju slasne ljubavi.
Veze novijeg datuma će stagnirati ili iz nejasnih razloga će se naći u zamci seksualne inhibiranosti. Kao posledica svega toga, moguća su ozbiljnija udaljavanja i prekidi veza.

savet_finansije_baner

Ako ste slobodni:
Slobodni Bikovi, imaće izraženu potrebu da se za nekoga vežu i zato će puno vremena provoditi van kuće i u društvu. Mogu vas iz vaše družine privući romantične oči jedne Ribe ili neko ko je vrlo mlad, ali sve će se to završiti na pogledima i dobroj zabavi. Jednono staro prijaljstvo bi moglo biti prekinuto I primićte to vrlo emotivno.
Kako se poslednjih godina bavite više sobom i svojom edukacijom mogu vas zaneti profesori, lični treneri ili religijski učitelji. Zanos i osećaj da je to ono pravo vas u poslednjoj dekadi marta popušta, jer ste shvatili da ono sa čim ste raspaljivali vašu maštu, su samo snovi o jednoj tajnoj erotskoj varijanti, a da tu ne postoji objektivnih osnova da se nečemu nadate. Ipak, izuzetak su mlade generacije studenata, koji imaju priliku da se ozbiljno zaljube. Tako i treba!

Zdravlje:
Vaše fizičko zdravlje je na zavidnom nivou ovog meseca. Ipak, zbog preterane osetljivosti i prevelikih očekivanja, mogu se javiti promene raspoloženja i tiha tuga, odnosno blaga stanja depresije. Započnite, ako vec niste, sa fizičkim vežbama, koje u ovom trenutku najbolje balansiraju vaše duhovno stanje. Vitaminska ishrana je takođe odličan način da se osveži organizam i popravi raspoloženje.

Srećni brojevi:
3, 4, 6, 12, 28

Mesečni horoskop za mart preuzet sa sajta MesecniHoroskop.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *