Bik – mesečni horoskop za mart

bikPosao:
Miran period za sve one Bikove koji su tokom prošlih meseci imali neka burnija dešavanja, svađe sa kolegama i direktorima, koji su naišli na nerazumevanje za svoje ideje i predloge, koji su bili žrtve ljubomore dosta neuspešnijih kolega. Ovo će biti dobar period da se opustite na poslu, da ne razmišljate o stvarima za koje tu nema mesta, i da se skoncentrišete samo na ono od čega živite. Dajte sve od sebe da mart bude samo početak jednog dobrog poslovnog perioda, perioda koji već dugo čekate, a koji će vam i te kako dobro doći.
Što se tiče finansija, sa njima ćete da stojite “standardno” kao i do sada, ništa novo nećete dobiti, nikakvi neočekivani troškovi ne bi trebalo da vas iznenade tokom marta.
Još da ne pomenemo, ovaj mesec će biti bolji za većinu nas koji nemamo svoje poslove i koji nismo na rukovodećim pozicijama. Privatnici, kao i rukovodioci mogu da očekuju malo lošije rezultate od onih koje su očekivali.

Ljubav
Ako ste u vezi:
Ovo bi mogao da bude buran mesec tokom kog ćete nekoliko puta imati komplikovane i situacije koje se ne mogu tako lako rešiti. Za sve je kriva Venera koja će ovaj mesec malo negativnije da zrači. Moraćete da donesete nekoliko komplikovanih odluka, onih koji se tiči u vaše veze, a i vas samih, a od tih odluka mogli bi da se pogorša vaši odnosi sa partnerom, kao i bliskim prijateljima.
Upozoreni ste, pa sada vrebajte, i kada dođete u situaciju da treba da donesete neku odluku, kada dođete u neku nedvosmislenu situaciju, više puta razmislite, i izvagajte, da li vam se više isplati da odlučite ono što stvarno želite ili ono što bi po vašu vezu bilo dobro. Razmislite i kako bi vaš partner reagovao na odluke koje vi donosite, pa opet stavite to na vagu, i izvagajte šta je najbolje za oboje. Ipak, možemo reći da će ovo biti dobar mesec, samo ćete par puta biti na velikim iskušenjima. Pobedite u toj borbi sa Venerinom astralnom negativnošću.

Ako ste slobodni:
Isto ne baš sjajan mesec. I na vas će Venera da deluje negativnom energijom, tako da vam ovaj mesec ništa neće ići od ruke. Šta da se radi, posle ružnog perioda mora doći dobar. Savet je da se ovaj mesec prvenstveno ne nervirate, ne sekirate, ne padate u depresije, sigurno ide bolji period. Ovaj mesec gledajte da se što više družite sa prijateljima, izlazite, pogledate dobar film, bavite se sportom… Eto, brzo će proleteti i ovaj loš period, pa ćemo onda zajedno da se radujemo boljem!

Zdravlje:
Za razliku od ostaloh stvari, što se zdravlja tiče ne bi trebalo da bude problema. Moguće je da vas zahvate standardne sezonske bolesti, a tp nije nešto oko čega bi trebalo da se brinete. Ostaje savet da unosite što je više moguće vitamina, i da se fizički aktivirate koliko god je to moguće. Pošto je moguće da sredinom leta dođe do malo lošijeg perioda za Bikove, ne bi bilo loše da odradite jedan opšti pregled, tek da se uverite da je stanje dobro, i da nema razloga da se brinete za budućnost.

Srećni brojevi:
8, 16, 19, 25, 29

savet

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.