Bik – mesečni horoskop za Novembar 2017.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posao

 

Dragi Bikovi,

Na početku meseca 3. novembra, Venera, vaš vladar pravi trigon sa Saturnom koji vlada vašim poljem posla i karijere. Bićete u mogućnosti da ostvarite napredak na polju usluga, kao i da učvrstite odnose sa kolegama na poslu. U prvom delu meseca ćete biti angažovani na polju javnosti. Održavaćete intenzivne kontakte i sastanke sa poslovnim partnerima, učestvovaćete na raznim seminarima i prezentacijama u vezi onoga za šta ste stručni. 11. novembra će Saturn praviti trigon sa Uranom, što će vam doneti neočekivana priznanja, a jedan vaš projekat će biti primećen i dobićete donacije ili ćete  sklopiti povoljan ugovor o budućoj realizaciji. U drugoj polovini novembra ćete imati dobar osećaj za konstruktivne akcije u pravom trenutku. vaša intuicija će biti pojačana u nalaženju adekvatnih poslovnih rešenja 16. u mesecu, zahvaljujući trigonu Venere sa Neptunom. Vaše kreativne sposobnosti će doći do izražaja, bićete dobro koncentrisani na ono što radite i to će vam omogućiti da postignete bolju stabilnost i zauzmete bolje pozicije. Vaši nadređeni će moći da se na vas oslone.

Merkur koji vlada vašim poljem novcem 5. novembra ulazi u znak Strelca gde je u izgonu i slab. To vas upozorava da izbegavate bilo kakve mahinacije sa novcem, podizanje kredita kao i veća zaduživanja. Budite pažljivi i u vezi većih finansijskih transakcija. 14. novembra će Merkur praviti kvadrat sa Neptunom i pravi nepovoljan uticaj na vaše tokove novca. Jedna saradnja će se pokazati neisplativom, a pojedini saradnici će se pokazati nepouzdanim, što će vas uvesti u gubitke. Poboljšanja vas očekuju krajem meseca kada Merkur bude pravio konjunkciju sa Saturnom koji se nalazi u vašem polju platnog prometa. Uspećete da provedete u delo plan koji će dovesti do većih i stabilnih priliva novca.

Nezaposleni Bikovi će dobiti mogućnost da se zaposle u firmi koja se bavi odnosima sa javnošću. To može biti privremeni posao za početak.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Ljubav

Ako ste u vezi:

Vaš partner i vi ćete biti zaokupljeni raznim obavezama, što vam neće ostavljati dovoljno vremena i prostora da se posvetite jedno drugome. To neće negativno uticati na vašu vezu jer ćete moći jedno drugom da pružite podršku i razumevanje. Budite samo pažljivi da zbog obaveza ne zapostavite potpuno voljenu osobu. 19. novembra će Mars koji vlada vašim poljem ljubavi i partnerstva praviti kvadrat sa Plutonom. Nailazićete na ozbiljna neslaganja oko zajedničkih ciljeva, što može dovesti do konflikata. Kako biste to ublažili, neophodno je da budete spremni na dijalog. Krajem meseca ćete biti spremniji da tragate za rešenjem nesuglasica jer ćete imati više vremena i volje.

Ako ste slobodni:

Pojačaće se vaša strastvenost zahvaljujući ulasku Venere, vašeg vladara u Škorpiona i u vaše polje ljubavi. Bićete više zainteresovani za seks i avanture, nego što će vas privlačiti mogućnost da uđete u ozbiljnu vezu na duže staze. Privući će vas osoba koja će vam delovati neodoljivo ali koja će u vama provocirati prejake strasti i koja će biti sklona da vam pravi ljubomorne scene ubrzo nakon što sa njom započnete avanturu. Ona će želeti više od avanture.

Stariji Bikovi će osećati pojačanu potrebu da započnu vezu u kojoj bi se konačno skrasili. To vam neće biti lako jer osoba koja vas privlači neće želeti ozbiljnu vezu, već samo seks, zabavu i ništa ozbiljnije. Vama to neće odgovarati.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Mars prolazi kroz vaše polje zdravlja, a kako se nalazi u znaku Vage gde je u izgonu i slab, osećaćete pad imuniteta i bićete podložni upalama i infekcijama. Pazite kako rukujete alatima jer možete da se povredite nepažnjom. Fizička kondicija vam je slabija, pa bi bilo poželjno da praktikujete svakodnevne fizičke rekreativne vežbe ili bar dužu šetnju.

Ishranu biste trebali pojačati namirnicama koje sadrže više kalorija i gradivnih materija. To su integralne žitarice, krompir ali kuvan i nikako pečen na ulju. Takođe su vam važni šargarepa i cvekla koje je bolje da konzumirate sirove nego kuvane. Pileće i ćureće meso kuvano na pari kombinujte sa kuvanim povrćem. Uzimajte veće količine C i B vitamina.

Srećni brojevi: 7, 11, 14, 22, 25

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.