Bik – mesečni horoskop za Oktobar 2017.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posao

 

Dragi Bikovi,

Vaš vladar Venera, u prvoj dekadi oktobra otvara vam nove šanse za napredak vaših poslovnih planova. 3. i 5. oktobra će praviti trigon sa Plutonom i konjunkciju sa Marsom. Dobićete podršku za razvoj jednog poslovnog projekta kroz saradnju sa investitorom, investicionim fondom ili kroz subvencije. Moguća je i saradnja sa inostranim partnerom. Oblasti zabave, kreativne delatnosti i prosveta su oblasti gde ćete imati najviše uspeha. Od vas će se tražiti da budete prilagodljivi jer sam početak realizacije novih projekata donosi dosta izazova i teškoća koje ćete trebati da rešavate u hodu i da se snalazite. Od 14. oktobra Venera će prolaziti kroz znak Vage, gde je snažna i u sedištu, a to je ujedno i vaše polje usluga. Doneće vam povoljne šanse za napredak ako se bavite bilo kojom vrstom usluga, a posebno konsultantskom delatnošću, frizerskim i kozmetičkim uslugama, modnom konfekcijom i dizajnom. Merkur će ući u znak Škorpiona 17. oktobra i doneće vam mogućnost da ostvarite bolji promet u svom poslu kroz saradnju sa reklamnim agencijama i medijima.

Pogodnosti za poboljšanje finansijske situacije doneće vam 8. oktobra konjunkcija Merkura koji vlada vašim poljem novca sa Suncem. Investiranje u nekretnine i u usluge vezane za informativne delatnosti pokazaće se isplativim, ali je važno da dobro osmislite investicioni plan. Budite pažljivi 11. u mesecu kada Mars bude pravio kvadrat sa Sarurnom koji se nalazi u vašem polju platnog prometa. Tih dana izmegavajte bili kakva rizična ulaganja i finansijske mahinacije, jer su mogući zastoji koji vam mogu naneti gubitke. 18. oktobra će Merkur praviti konjunkciju sa Jupiterom, što će vam doneti mogućnost profita kroz oblasti javnosti, informatičkih delatnosti i kroz povoljniju saradnju sa poslovnim partnerima.

Nezaposleni Bikovi će imati nekoliko šansi da dobiju novo zaposlenje. Najviše će ih pratiti sreća u oblastima usluga i javnog informisanja.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Ljubav

Ako ste u vezi:

U odnosu sa voljenom osobom vas očekuju dinamična dešavanja koja će vam pružiti priliku da vašu vezu ili bračnu zajednicu unapredite. Imaćete više inicijative, pokretaćete voljenu osobu na zajedničku zabavu, osmišljavaćete zajedničko vreme. Vaše strasti će biti pojačane, što može dovesti do malo posesivnosti. Pazite da vam to ne izmakne kontroli.

Deseti oktobra Jupiter ulazi u znak Škorpiona i vaše polje ljubavi i partnerstva. To će vam doneti više ispunjenja kroz odnos sa partnerom. Davaćete podršku, a vaš partner će vam uzvraćati. Poboljšaće se vaša komunikacija i delićete zajednička interesovanja. Započećete sa realizacijom novih zajedničkih planova što će znatno poboljšati vašu bliskost.

Ako ste slobodni:

Venera pravi konjunkciju sa Marsom 5. oktobra u vašem polju zabave i slobodnih emotivnih veza. Bićete snažno privučeni osobom koja će na vas delovati kao srodna duša. Privlačnost će biti obostrana i vrlo brzo će doći do bliskog susreta, seksa i zaljubljenosti. Bilo bi poželjno da već na startu postavite sigurne temelje koji će omogućiti da se veza nastavi i u budućnosti i da bude na duže staze, tako što ćete pokazati svoje prednosti i snagu svoje ličnosti.

Stariji Bikovi će imati povoljnu priliku za prolaznu vezu gde će strasti igrati glavnu ulogu. Ako se više potrudite i pokažete da vam je stalo do osobe koja vas privlači, šanse da uđete u dužu vezu će time biti poboljšane.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Svoje zdravlje ćete poboljšati ako budete bili u pokretu. Svakodnevna šetnja ili rekreativne vežbe su vam potrebne za bolju kondiciju, a to će pozitivno uticati i na poboljšanje otpornosti vašeg organizma na bolesti. Potrebno je da boravite u prostorijama koje imaju dobru ventuilaciju i da izbegavate duži boravak na vlažnim i hladnim mestima.

Prijaće vam namirnice koje u sebi sadrže više proteina, kao što je riba i meso kuvano na pari. Konzumirajte više povrća, kao što su kupus i kelj. Od voća će vam prijati sezonsko kao što su jabuke ali i sušeno voće, na primer suve šljive i smokve. Pojačajte unos B i C vitamina. Potrebno vam je više tečnosti, kako sveže, tako i mineralne vode.

Srećni brojevi: 2, 13, 16, 21, 26

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.