Blizanci – mesečni horoskop za April 2018.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posao

Dragi Blizanci,

Vaš vladar Merkur će na početku meseca, 1. aprila praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem u vašem polju saradnje i timskog rada. To će vam razbistriti nedoumice koje ste u proteklom periodu imali oko organizacije poslovne saradnje i izbora pouzdanih saradnika. Biće vam jasnije sa kim možete da se dogovorite, a da dogovor bude u svemu ispoštovan, a u koga ne treba više da imate poverenja i sa kim treba da prekinete saradnju. Merkur će 4. i 5. aprila praviti kvadrat sa Marsom i Saturnom, što će vam otežati razvoj prioritetnih i dugoročnih projekata zbog nedostatka sredstava. Imaćete teške i neuspešne razgovore i pregovore sa klijentima i poslovnim partnerima. 14. aprila će Jupiter koji vlada vašim poljem posla i karijere praviti sekstil sa Plutonom. To će vam pomoći da prevaziđete teškoće na polju važnih projekata i da prikupite potrebna sredstva za započinjanje novih, kao i za investiranje u nešto novo ali što vam nije nepoznato i u čemu imate veliko iskustvo. 15. aprila će Merkur krenuti direktno, pa ćete postepeno ubrzati razvoj aktuelnih planova.

Budite pažljivi u saradnji sa ženama 17. aprila kada Venera bude pravila opoziciju sa Jupiterom. Izbegavajte rizike bilo koje vrste u tom periodu i obratite pažnju na konkurenciju. Neko će pokušati da se okoristi na vaš račun iza vaših leđa. 24. aprila će Mars praviti sekstil sa Jupiterom i Venera će ući u vaš znak. Uspećete da uspešno rešite teškoće koje ste imali u vezi priliva novca, a u odnosima sa kolegama, saradnicima i klijentima ćete biti ljubazniji. Vaša kreativnost će biti pojačana. Na polju novca ćete u prvoj dekadi aprila imati teškoće i otežan priliv, što je delimično prouzrokovano retrogeadnim Merkurom, ali kako ovaj kreće direktno od polovine meseca, uspećete da ostvarite očekivanu zaradu.

Nezaposleni Blizanci će imati povoljne šanse da dobiju zaposlenje u trgovini i u sektoru ljudskih resursa. Takođe mogu dobiti posao u IT sektoru.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:
Ljubav

Ako ste u vezi:

Izbegavajte povučenost i inertnost u vašoj vezi. Vašem partneru je potrebno više inicjative sa vaše strane, više komunikacije i konstruktivnih predloga u vezi zajedničkih planova i aktivnosti. Umnesto toga, vi ćete biti skloni da odugovlačite, da se žalite kako ste preopterećeni obavezama i nedostajaće vam ideje, što će dovesti do zahlađenja.

U drugoj polovini aprila izbegavajte česte izlaske i viđanje sa prijateljima bez voljene osobe jer će to samo produbiti nepoverenje i izazvati nesklad. Ulaskom Venere u vaš znak počećete da obraćate više pažnje na ispoljavanje osećanja ka vašem partneru i bićete otvoreniji u komunikaciji. To će ojačati međusobno poverenje i uneće više vedrine u odnos.

Ako ste slobodni:

Vaša strastvenost će biti pojačana tokom aprila i više će vas zanimati avanture nego ulazak u ozbiljnu vezu. Više ćete izlaziti sa prijateljima i posećivaćete mesta gde možete upoznati nekog novog, raspoloženog za avanturu i zabavu. Na jednoj zabavi doći će do snažne privlačnosti između vas i osobe koja će vam delovati pomalo tajanstveno i harizmatično, pa ćete poželeti da je bliže upoznate. Otkrićete da se odlično slažete u seksu. Osim toga, probudiće se i emocije ka njoj.

Stariji Blizanci će u drugoj dekadi aprila započeti vezu u koju će ući kao u površnu i neobaveznu vezu ali će ubrzo shvatiti da su otišli za kratko vreme mnogo dalje nego što su nameravali i da ne žele da tu vezu tek tako prekinu.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Na početku i u prvoj dekadi aprila vaš imunitet će biti u padu i zdravlje će vam biti osetljivo. Moguća je prehlada i sklonost virusnoj upali. Stariji Blizanci će imati tegobe u predelu kostiju, posebno ako već imaju reumatske smetnje. Druga polovina aprila će vam doneti bolje zdravlje ali će vam biti potrebno više kretanja i boravak na čistijem vazduhu.

Potrebno je da vašu ishranu obogatite proteinima koje ćete moći da unosite preko belog mesa, kao i preko mesa ribe kao što je tunjevina i bakalar. Pojačajte unos punomasnog sira i jaja. Od povrća vam je potreban grašak, boranija i sočivo. Med vam je takođe važan dodatak ishrani. Umanjite unos slatkiša, hleba i žiratica. Potrebno vam je više tečnosti i B vitamina.

Srećni brojevi: 6, 14, 17, 20, 23
Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.