Blizanci – mesečni horoskop za Februar 2018.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posao

Dragi Blizanci,

Obratite pažnju na odnose sa radnim kolegama i atmosferu na vašem radnom mestu na početku meseca. 4. februara će Venera praviti kvadrat sa Jupiterom koji vlada vašim poljem posla i karijere. neko od vaših kolega će se poslužiti nekorektnim postupkom kako bi dobio posao koji ste vi očivali i koji bi vam mogao doneti pozitivne poene i napredak u karijeri. Čuvajte se spletki na poslu. 11. februara će Sunce praviti kvadrat sa Jupiterom, što će vam doneti teškoće u odnosima sa nadređenima. Smatraće kako vaše obaveze obavljete nesavesno. Najviše teškoća ćete imati ako se bavite administracijom, knjigovodstvom ili kalkulacijama, kao i ako je vaš posao povezan sa elektronikom, kompjuterima i programiranjem, gde su neophodni proračuni. Ako se bavite obrazovanjem nailazićete na teške i nezainteresovane polaznike. U drugoj polovini meseca imaćete uspeha zahvaljujući svojim kreativnim sposobnostima. Vaš vladar Merkur će 18. februara ući u vaše polje posla ali će tamo biti slab, pa će vam biti teško da postignete sve što ste planirali.

Izbegavajte rizične poteze sa novcem i nesigurne investicije. Potrudite se da održavate vaš saldo na računu stabilnim, što ćete uspeti samo ako budete štedljivi. Dobitke ćete ostvariti kroz već ranije započete i rutinske radne zadatke. Novac će vam dolaziti kroz građevinsku industriju, turizam i trgovinu uvoznom tehničkom robom. Druga polovina februara će vam biti povoljnija za naplatu vaših potraživanja, što će vam olakšati da na vreme obavite neophodne nabavke materijala i sirovina koje su vam neophodne za neometano odvijanje vaših poslova. Isplatiće vam se investicije u marketing, kao i u oblasti dizajna, IT sektora i u nova naučna istraživanja. Pažljivo kalkulišite troškove kako se ne biste nađli u minusu.

Nezaposleni Blizanci će dobiti ponudu o poslovnoj saradnji koja bi mogla da im obezbedi siguran posao i sigurne prihode na duže vreme.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:
Ljubav

Ako ste u vezi:

Između vas i vašeg emotivnog partnera postoji dosta toga što već duže vremena narušava vašu emotivnu vezu. Vaša sklonost da mnogo toga zadržavate u sebi i ne delite sa partnerom dovešće vas vrlo blizu razdvajanja. Neophodno će biti da se potrudite da ispravite svoje nekorektne postupke i dokažete voljenoj osobi da vam je stalo do nje.

U drugoj polovini februara najviše će vam koristiti da vašu vezu postavite na čvrste osnove tako što ćete naći novi način u pristupu voljenoj osobi. Biće vam potrebno da više vremena provodite zajedno, da imate zajedničke aktivnosti u kojima ćete pronaći nešto korisno za oboje. Potrebno će biti da poboljšate međusobnu komunikaciju. To će poboljšati vaš odnos.

Ako ste slobodni:

Vaša želja da se neprestano zabavljate i da letite sa cveta na cvet dovela vas je na loš glas. Čak i osoba kojoj se dopadate i koja vam je to još ranije stavila do znanja, ne želi da se upusti sa vama u nešto više od povremenih izlazaka i površnog seksa jer nema poverenja u vas. Plaši se da joj nećete biti verni i da ćete joj okrenuti leđa čim ugledate bolju priliku. Biće vam teško da je razuverite. Da stvar bude komplikovanija, osetićete potrebu da uđete u ozbiljnu vezu sa njom.

Stariji Blizanci će biti vedrog i mladalačkog duha, čime će privući pažnju jedne osobe. Vaša nestalnost neće ostaviti povoljan utisak na nju, zbog čega je kranje vreme da se uozbiljite ako želite da uđete u novu emotivnu vezu.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Zdravlje će vam biti osetljivo. Moguće su tegobe povezane sa hormonima, štitnom žlezdom, kao i alergijske reakcije. Bilo bi dobro da prekontrolišete krvnu sliku u slučaju da se osećate umornije nego obično. Pluća i disajni sistem će vam biti osetljivi i podložni prehladi. Izbegavajte zagušljive prostorije. Boravite na mestima sa dobrom ventilacijom .

Ishrana bi trebala da vam se sastoji od što više povrća i voća. Prijaće vam grašak, pasulj, kao i turšija, a od voća ananas, banane i pomorandže. Takođe će vam prijati masline, urme, kikiriki, semenke od bundeve i brusnica. Meso uzimajte u umerenim količinama, kao i mlečne proizvode, testenine i hleb. Od žitarica uzimajte integralne i pojačajte B vitamin.

Srećni brojevi: 4, 11, 15, 20, 23
Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.