Blizanci – mesečni horoskop za februar

blizanciPosao
Februar je dobar mesec za vaše investicije, zvezde su se baš dobro postavile i ne bi trebalo da gubite. Pošto vrlo dobro poznajete psihologiju svog kolektiva, znate da će tu i tamo doći do nesuglasica, međutim, ovaj put biće sve u obliku pozitivnih rasprava koje vode ka iznalaženju najboljeg rešenja za sve. Dakle, nema skrivenih namera od strane pojedinaca, opustite se.
Ljubav
Ako ste u vezi
Vi i ljubav, večita borba suprotnosti…. Onaj ko se zadesi u vašem životu u prvih par dana poveruje da vas već dobro poznaje, pošto ste takvi uvek na početku, servilni, dragi, naterate partnera da pomisli da ste lak plen… A onda počinje vaša igra. Sve to vodi većoj strasti, vi ste vrlo uzbudljiv znak i vama je sve bitno, a osobi sa kojom delite strast sve je neverovatno i intenzivno… Međutim, lako sagorevate. Trenutni partner vas totalno izmori.

Ako ste usamljeni

Depresija kod vas uzima sve veće razmere. Previše gledate emisije i filmove o međuljudskim odnosima. najednom vam sve izgleda previše komlikovano, gubite samopouzdanje, tonete u neki svoj svet koji ste stvorili, a koji veze nema sa stvarnošću. Brzo pod tuš i upristojite se.

Zdravlje

Zdravi ste kao dren. Savetujemo tek rutinsko kontrolisanje krvne slike. Moguće malo povišene masnoće u krvi, posledice praznične trpeze…

Srećni brojevi

10, 11, 67,89,100

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.