Blizanci – mesečni horoskop za Januar 2018.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posao

Dragi Blizanci,

Sunce i Venera na početku januara prave sekstil sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. Vaše kreativne sposobnosti će biti pojačane i otvoriće vam se mogućnosti za nadogradnju već postojeće poslovne ponude. 7. januara Mars ulazi u konjunkciju sa Jupiterom koji vlada vašim poljem posla. Pokrenućete novi projekat koji je povezan sa uslugama ili oblastima bezbednosti ili zdravstva, a koji bi mogao da se pokaže profitabilnim u daljem razvoju tog projekta. Napredak na polju usluga će ubrzati i podržati sekstili Venere i Sunca sa Jupiterom. Sredinom januara će Sunce i Venera praviti kvadrat sa Uranom i doneće vam iznenadne teškoće u odnosima sa saradnicima. U grupnim poduhvatima nećete biti dobro organizovani i usaglašeni sa drugim učesnicima. 20. januara Venera ulazi u znak Vodolije, što će vam pružiti mogućnost povezivanja sa inostranim partnerima putem poslovnih mreža na internetu. Mars će ući u znak Strelca 26. januara i pružiće vam mogućnost uspeha na polju javnosti. Sa poslovnim partnerima ćete ubrzati dinamiku ostvarenja zajedničkih planova.

Na polju novca će se januar pokazati pun mogućnosti, a na vama je da ih što bolje iskoristite. Čak pet planeta će prolaziti kroz vaše polje platnog prometa. Najviše možete zaraditi od realizacije vaših kretivnih ideja i projekata. Isplatiće vam se investicije u oblast medicine i energetske resurse. Umećete da racionalno raspoređujete vaše prihode i rashode i da pravite planove u vezi ulaganja koji će vam se kasnije isplatiti. Razmišlajte dugoročno. Možete ostvariti i saradnju sa monetarnim institucijama koja bi mogla da vremenom uveća vaše prihode. Izbegavajte preterane rizike i nagle odluke. Uvek prvo dobro razmislite i razmotrite temeljno sve raspoložive činjenice. Tako ćete biti bliži dobicima i izbeći ćete gubitke.

Nezaposleni Blizanci će biti motivisani da se suoče sa izazovima i konkurencijom prilikom traženja zaposlenja. Konkurišite na posao koji bi mogao dugoročno da vam se isplati.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:
Ljubav

Ako ste u vezi:

Januar će vam biti pogodan za bolji sklad u odnosima sa emotivnim partnerom. Mars će praviti konjunkciju sa Jupiterom koji vlada vašim poljem braka i ljubavi, što će pojačati privlačnost između vas i voljene osobe. Prijaće vam više intimnih trenutaka provedenijh zajedno. Jedno drugom ćete pružati iskrene emocije više nego obično.

Predlagaćete partneru kako da ispunite zajedničko vreme i bićete rapoloženi za zabavu, izlaske, druženja sa zajedničkim prijateljima i nalaženje novih zajedničkih interesovanja. U drugoj polovini januara ćete razgovarati o zajedničkom ili kućnom budžetu i o tome kako da unapredite zajednički život. Prijaće vam iskreni razgovori o raznim temama.

Ako ste slobodni:

Venera će praviti sekstil sa Jupiterom 8. januara, što je za vas pravo vreme da upoznate osobu sa kojom biste započeli skladnu emotivnu vezu. Prema toj osobi ćete osim jake obostrane fizičke privlačnosti osećati i da imate mnogo toga zajedničkog čak i pre nego što je bliže upoznate. Vaš osećaj neće biti daleko od istine. Neka vaša očekivanja u ljubavi će se ostvariti. Ako očekujete neobaveznu vezu, ovaj mesec vam nije za to pogodan. Uslovi za ozbiljnu vezu su realni.

Stariji Blizanci će biti skloni da se osame i povuku u sebe i pored brojnih prilika koje će ima se pružati na emotivnom polju. Jedna osoba će uporno pokušavati da privuče vašu pažnju ali vi to nećete jasno primetiti.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Bićete često u pokretu tokom januara što će pozitivno uticati na vaš imunitet. Dobro bi vam došlo da se bavite fizičkim vežbama, za šta vam je teretana najbolje rešenje. Bićete skloni i da preterujete sa aktivnostima i da se premorite, pa vam se savetuje da budete umereni u svemu. Svakodnevna šetnja na čistom vazduhu, van gradskih gužvi bi vam prijala.

Prijaće vam oštri ukusi i hrana koja je u izvesnoj meri ljuta. Možete koristiti i začine kao što su ljuta paprika ili biber kao dodatak jelima, ali umereno. Vašem organizmu će prijati više mesa, mleka, mlečnih proizvoda i jaja. Umanjite unos hleba, testenina i konzervirane hrane. Jedite više voća, posebno onog koje sadrži C vitamin, kao što je pomorandža.

Srećni brojevi: 6, 10, 14, 21, 25
Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.