Blizanci – mesečni horoskop za januar

ovanPosao

Nervozni ste, kolege vas dodatno nerviraju svojim neznanjem i stalnom potrebom za vama i vasom idejom. Toliko su se oslonili na vas da vam se čini da više ni ne pokušavaju da misle svojim glavama. Malo vam nedostaje da im odbrusite jer niste od onih koji umeju da tolerišu bezobrazluk, ali osećate se nekako ispijeno i umorno za rasprave. Vi kao da se ponovo ispočetka zagrevate za novu radnu godinu, i jednostavno sad niste od neke akcije. Ali u vama kuva!

Ljubav

Ako ste u vezi
Lepo se slažete i dalje sa voljenom osobom. Za one koji su u dužoj vezi, reći ćemo samo da nastave putem sklada, a onima koji su odskora u vezi, da intenziviraju seks, jer će kroz fizički kontakt ojačati emocionalnu stranu i povezanost. Sve u svemu, ovaj mesec je bas lep za pripadnike ovog znaka. Svadja će biti tu i tamo, ali one su tu da bi produbile odnose među dvoje ljudi i slobodno se vi lepo nasvađajte, jer posle toga sve je nekako lepo.

Ako ste usamljeni
Usamljenost je ponekad dobra stvar, pomišljate često. Pogotovo posle dugih, iscrpljujućih veza koje na kraju ništa nisu dobro donele osim one čudne praznine u glavi i osećaja tuposti. Ako ste odskora usamljeni, ostanite još u tom stanju, jer će vam se um regenerisati, mislićete trezvenije i bicete manje samokritični, počećete da cenite sebe. Vreme je!

Ako ste već duže vreme sami, ne vidimo vam skoriju vezu, osim jednog pokušaja da se iz površnog poznanstva izrodi nešto. Dobićete priliku da razgovarate telefonom tek.

Zdravlje

Da li ste skoro vadili krv? Osećate li se pospano i bezvoljno? Gvožđe vam je ugroženo, potrebno je da što pre počnete sa nekim suplementima. Ne očekujte odmah poboljšanje. Smanjite gazirana pića. Zapravo, ukinite ih zauvek. Okrenite se zdravoj hrani koja će vas”podici”. Koštunjavo voće, na primer, prepuno je energije.

Srećni brojevi

4, 9, 13, 28, 30

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.