Blizanci – mesečni horoskop za Jul 2017.

Posao

Dragi Blizanci,

Od 5. do 31. jula Venera prolazi kroz vaš znak, što će vas činiti ljubaznim u svom nastupu. To će vam otvoriti vrata za poboljšanje poslovne saradnje i ostvarenje finansijskih dobitaka. Imaćete koristi od saradnje sa ženama i osobama koje se bave oblastima lepote, kozmetike, modne konfekcije ali i oblastima komunikacija. Napredak u ostvarivanju poslovnih zadataka koji će im omogućiti da prošire poslovnu ponudu, privuku nove klijente i ostvare jedan za njih značajan poslovni cilj imaće Blizanci koji se bave oblastima dizajna, konsaltinga i trgovine. Od 6. do 26. jula će vaš vladar Merkur prilaziti kroz znak Lava, što će vam omogućiti kontakt sa osobama koje se nalaze na važnim položajima i imaju uticaj, a koje će vam pomoći u ostvarivanju vaših ciljeva i koje vam mogu pružiti protekciju u napredovanju društvenim i poslovnim lestvicama. Vi sami ćete umeti da se istaknete u svom nastupu pred drugima, posebno u poslovnim pregovorima, a to će još više doći do izražaja kada i Mars i Sunce budu ušli u znak Lava, nakon 20. jula.

Na samom početku jula će Mars praviti opoziciju sa Plutonom, pa budite pažljivi sa novcem jer su mogući uvećani izdaci ili ćete biti pritisnuti većim finansijskim obavezama za koje u datom trenutku nećete imati adekvatno rešenje. Finansijske teškoće će vas pratiti sve do 17. jula, nakon čega će doći do postepenog poboljšanja. Ako budete racionalno kalkulisali, izbegavali da se zadužujete i ne budete ulazili u rizike sa novcem, ovo ćete moći znatno da ublažite. S druge strane, ako budete popuštali svojim slabostima, možete se naći na gubitku. Potrebno će vam biti više napora kako biste uvećali saldo na svom računu i ispunili plan. Slušajte svoj osećaj kada je reč o investicijama.

Nezaposleni Blizanci će imati kreativna rešenja kako da dožu do novog posla, a u tome će im najviše koristiti njihova veština komunikacije.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Ljubav

Ako ste u vezi:

Potrebno je da voljenoj osobi pokažete više inicijative u rešavanju zajedničkih ciljeva i u nalaženju rešenja za teškoće koje ometaju vašu emotivnu vezu. Takođe je važno da pokažete da cenite vrednosti i potencijale voljene osobe. To ćete moći učiniti tako što ćete povremeno udeliti kompliment ili znak pažnje. Potrebno vam je više bliskosti.

Druga polovina meseca će vam doneti više mogućnosti da unesete svežinu u vašu emotivnu vezu i učvrstite sklad između vas i vašeg partnera. Potrebno je da više vremena provodite zajedno u zajedničkim aktivnostima koje ćete sami osmiliti ali vi treba da imate više inicijative za to. Odlazak na zajedničko putovanje i više zabave će vas oboje ispuniti srećom.

Ako ste slobodni:

Pokušaćete da osvojite osobu koja vam se dopada ali ćete pri tome biti skloni da je idealizujete i da ne primećujete neke važne stvari. Ako budete previše zaneseni i imali velika očekivanja, može vam se lako dogoditi da se neprijatno iznenadite kada otkrijete da vaš pristup deluje odbojno na osobu u koju ste zaljubljeni. Zbog toga je važno da realno sagledate situaciju. U tom slučaju će vam trigon Venere sa Jupiterom, 18. jula, pomoći da osvojite srce druge osobe.

Stariji Blizanci će imati otvorena vrata kod osobe koja ih posmatra iz prikrajka i često se nalazi u njihovoj blizini. Ako obratite pažnju na tu osobu i započnete komunikaciju, bićete bliži ulasku u novu emotivnu vezu.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Energija će vam biti u padu do 20. jula, što vam sugeriše da vam je potrebno više kretanja i fizičkih vežbi, kako biste svoju kondiciju održali u optimalnoj formi. To vam je važno kako ne bi došlo do pada vašeg imuniteta. Više odmora i svakodnevna psihofizička relaksacija će pozitivno uticati na vaše zdravlje. Izbegavajte velike napore i mentalne i fizičke.

Pojačani unos vitaminavam je neophodan kako biste ojačali imunitet. vašem organizmu je najviše potreban vitamin B, B12 i E. Kalorična ishrana koja u sebi sadrži meso u umerenim količinama i u većim količinama ribu i morske plodove sa dodatkom morskih algi će vam prijati. Konzumirajte više voća i žitarica. Od začina uzimajte đumbir i kurkumu.

Srećni brojevi: 6, 14, 21, 25, 27

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.