Blizanci – mesečni horoskop za Maj 2018.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posao

Dragi Blizanci,

Venera u prvoj dekadi maja pravi kvadrat sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. To vas upozorava da izbegavate da se služite lažima i nekorektnim postupcima kako biste brže stigli do svog cilja jer vam se lako može dogoditi da tako dovedete vaš ugled u pitanje, a to bi dovelo do pada obima posla i do gubitaka. Opozicija Sunca sa Jupiterom dovešće do razilaska u stavovima između vas, vaših nadređenih i vaših radnih kolega. Biće neophodno da se potrudite da pronađete zajednički prihatljiva rešenja, kako ne biste bili udaljeni sa projekta koji vam je važan za karijeru. U drugoj dekadi maja Merkur koji vlada vašim poljem posla i karijere pravi konjunkciju sa Uranom što vam donosi neočekivanu pomoć jednog vašeg saradnika u razvoju prioritetnih radnih zadataka. Moguće je i početak nove i plodne poslovne saradnje. 15. maja Uran ulazi u znak Bika i vaše polje tajni, što vam može doneti tajne neprijatelje u vidu nelojalne konkurencije kao i nekoga ko će spletkama pokušati da vam ukrade jednu ideju koju biste mogli dobro da unovčite.

U trećoj dekadi maja Sunce ulazi u vaš znak, pa ćete umeti da se istaknete u oblastima menadžmenta i tamo gde vaš auroritet i iskustvo treba da dođu do izražaja. Jupiter koji vlada vašim poljem posla praviće 25. maja trigon sa Neptunom i doneće vam izvanredne mogućnosti za napredak i uspon u karijeri. Iskoristite što bolje možete šanse koje vam se budu ukazale. Na polju novca izbegavajte ishitrenost i nepotrebne troškove na šta će vas 12. maja navoditi kvadrat Merkura sa Marsom. Umesto da se takmičite sa drugima kako biste se dokazali, potrebno je da ostvarite stabilan prilivi i protok novca na vaš račun. U trećoj dekadi maja mogući su zastoji zbog prevelikih zaduženja nastalih opozicijom Venere sa Saturnom.

Nezaposleni Blizanci će u drugoj polovini maja dobiti priliku da isprobaju svoje sposobnosti i dobiju novi posao u jednoj reklamnoj agenciji i na polju komunikacija.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:
Ljubav

Ako ste u vezi:

Opozicija Sunca sa Jupiterom koji vlada vašim poljem braka i ljubavi dovešće do neslaganja između vas i voljene osobe zbog nečega što ćete jedno od drugoga pokušavati sa sakrijete. Sunce prolazi kroz vaše polje tajni i nećete biti u stanju da jasno sagledate šta je vašem partneru potrebno da bi vaša veza mogla da funkcioniše skladno i bez teškoća.

U drugoj polovini maja potrudite se da poboljšate komunikaciju sa partnerom. Vaš partner će imati potrebu da od vas dobije jasno usmerenje, predloge o zajedničkim planovima, a iznad svega će mu biti potrebna vaša pojačana pažnja. Pokažite partneru da vam je stalo do njega tako što ćete više vremena provoditi zajedno, izlaziti i putovati bar na izlete.

Ako ste slobodni:

Početkom maja će Sunce praviti sekstil sa Neptunom, što će vam doneti naklonost i pažnju osobe koju poznajte preko zajedničkih prijatelja. Primetićete da se stalno nalazi u vašoj blizini, inicira komunikaciju sa vama, postavlja vam razna pitanja i vodi razgovore sa vama koji vam imponuju i prijaju. 25. maja će Jupiter praviti trigon sa Neptunom, što će vam doneti romansu i početak skladne veze. Otkrićete kako se u vama bude sve dublja i jača osećanja prema novom partneru.

Stariji Blizanci će imati haotičan emotivni život u većem delu meseca maja. Pokušaćete da započnete više od jedne emotivne veze ali ćete već na početku odustati jer ćete površno pristupati. Krajem meseca ćete se neočekivano zaljubiti.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Vaše zdravlje će biti osetljivo i promenljivo, posebno u prvoj polovini maja. Mars koji vlada vašim poljem zdravlja praviće izazovan aspekt sa vašim vladarom Merkurom, što vam donosi mogućnost prehlade ali i povreda usled nepažnje. Mars će u drugoj polovini maja praviti kvadrat sa Uranom, što može prouzrokovati podložnost upalama i infekcijama.

Kako biste poboljšali imunitet i osmažili svoje zdravlje, neophodno je da pažljivo birate šta ćete koristiti u ishrani. Na prvom mestu će vam prijati med i proizvodi od meda. Matični mleč je dobar za vaš imunitet. Morske alge kao dodatak ishrani su odličan antioksidans. Jedite što više svežeg i presnog voća i povrća. Meso, hleb, slatkiše umanjite maksimalno.

Srećni brojevi: 3, 7, 12, 18, 22
Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.