Blizanci – mesečni horoskop za mart

blizanciPosao:
Niste baš u najsjajnijem izdanju, dosta ste odsutni i nešto vam remeti koncentraciju, a da niste sigurni baš šta konkretno. Proverite kod najbližih saradnika kakva klima vlada, pošto je moguće da su na vas sručili i nečije poslove, a da vi to niste primetili. Vi ste inače sasvim fer timski igrač, i uglavnom ste uvek tu za druge, ali ovo je već zloupotreba. Finansijski ne stojite loše, mada uvek možete bolje, vi ste vredni i volite kad “preliva”. Poslove koje možete da radite”sa strane” gledajte da radite skroz legalno, pošto je moguća provera poreza, pa nemojte da navlačite neku bedu na vrat zbog par hiljada.

Ljubav
Ako ste u vezi:
Ljubav vam ide od ruke. prvenstveno zbog voljene osobe koja je toliko uporna u nastojanju da vam veza uspe, i da nije nje, od vaše inertnosti ne bi bilo vajde. Zapravo vas je osoba koja je trenutno u vašem životu uljuljkala i razmazila, pa kad bi vas pitali da li ste zaljubljeni, ne biste znali odgovor, ili bi vam trebalo vremena da odgovorite. Zaljubljeni ljudi čine puno za svoje voljene, za svoju vezu. Recimo da ste srećne ruke ovaj put, ali shvatićete vremenom da li je to to. Već krajem marta biće sve jasnije.

Ako ste slobodni:
Lutate po barovima, ne propuštate nijedno okupljanje, ali nikako da nađete srodnu dušu, bar na kratko. Komunikativni ste i prodorni, ali nešto nemate sreće. Sve je to, srećom, kratkog daha. Pričekajte još neko vreme, krećite se i dalje među ljudima, čisto kako biste usavršavali komunikaciju, a onda sledi lep period gde ćete čak morati da birate, pošto u vaš život ulaze zanimljivi likovi suprotnog pola. Kako god da odlučite, biće vam sjajno u društvu tih ljudi. Neke od njih poznajete od ranije. Zasijaće vam u potpuno drugačijem svetlu.

Zdravlje:
Pomalo ste bezvoljni, energija vam se spustila na opasno nizak nivo. Zapostavili ste zdrave navike, jedete šta stignete, a pritom ne uzimate neke suplemente. Vreme gripa još traje, mart je izuzetno prevrtljiv mesec, biće još virusa, a sve su agresivniji i otporniji ,pa ako nam telo nije dovoljno jako za te udare, može biti mnogo problema,a koji su se mogli na vreme izbeći. Zato, pravac apoteka!

Srećni brojevi:
2, 11, 24, 26, 27

savet

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.