Četvorka – Numerološka prognoza za Oktobar 2020

Četvorke će se konačno malo opustiti posle teškog perioda koji je za Vama. Često osećate kao da svi drugi žive bolje nego Vi, iako ceo život vredno radite, štedite, ali kao da sve to brzo ode. Sada je vreme da konačno prihvatite sve svoje mane i zavolite sebe. Prestaćete da previše kontrolišete bliske ljude, već ćete imati više poverenja u njih. U poslu ćete biti perfekcionista, ali treba da shvatite da ste dovoljno dobri iako niste savršeni.
Zdravlje Vam je osetljivo u ovom jesenjem periodu i treba da se čuvate prehlade u prelaznom periodu. Praktični ste i umete da isplanirate svoj dan, pa ćete umeti brzo da obavite sve obaveze koje Vas čekaju.

Bivši partner će pokušavati da se pomirite, ali je za Vas bolje da se ne vraćate u lošu vezu, jer ste se već prilično razočarali. Fokusirajte se na muziku i knjige i upoznavanje novih prijatelja. Nova ljubav je moguća krajem oktobra.

NOVO: Mesečni horoskop za OKTOBAR 2020. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za OKTOBAR 2020! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: