Devetke – Numerološka prognoza za Novembar 2020

Sudbinski numerološki broj se računa tako što ćete sabrati sve cifre svog datuma rođenja.

Npr: Ako je osoba rođena 05. 12. 1989, treba da sabere sve brojeve ovako 5+1+2+1+9+8+9=35 Ukoliko je rezultat dvocifren broj, onda sabirate i te dve cifre dok ne dobijete jednocifren broj 3+5=8. Dakle, osoba rođena 05. 12. 1989. ima sudbinski numerološki broj 5
Bićete pomalo preosetljivi u novembru, ali I to neće dugo trajati. Volite sunce I lepo vreme, pa Vas kiša I vetar čine depresivnim. Važno je da ne zapostavite vežbanje, bar kod kuće, što je jako važno da biste bili dobro raspoloženi.

Partnerove reči I ljubomora će Vam smetati, ali sada je vreme da ozbiljno popričate o problemima koje imate u vezi već neko vreme.
Sinusi su Vam osetljivi, pa bi bilo dobro da se inhalirate I izbacite mleko iz ishrane. Pokušajte da u ishranu ubacite više proteina I voća I da jedete umereno, a ne kada ste nervozni.

U poslu ćete se povezati sa kolegama I početi da radite na novom projektu koji će Vam se veoma isplatiti I bićete zadovoljni

NOVO: Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2020. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za NOVEMBAR 2020! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: