Devetke – Numerološka prognoza za Oktobar 2020

Sudbinski numerološki broj se računa tako što ćete sabrati sve cifre svog datuma rođenja.

Npr: Ako je osoba rođena 05. 12. 1989, treba da sabere sve brojeve ovako 5+1+2+1+9+8+9=35 Ukoliko je rezultat dvocifren broj, onda sabirate i te dve cifre dok ne dobijete jednocifren broj 3+5=8. Dakle, osoba rođena 05. 12. 1989. ima sudbinski numerološki broj 5
Oktobar Vam donosi nove poslovne angažmane što Vam je sada baš bilo potrebno. Vi ste empatična osoba i uvek pomažete drugima kada su u problemu. Jasno Vam je da je to najbolji način za čišćenje karme.

Imaćete malo intenzivniji period sa dosta obaveza I kod kuće i na poslu, ali je dobro da budete aktivni kako ne biste zbog kišnog vremena zapali u melanholično stanje.
Partner Vam je podrška I uvek je spreman da pomogne, tako će biti i u oktobru kada će Vam to posebno značiti.

Volite samoću I punite se energijom kada ste sami I meditirate, to će Vam biti neophodno da ostanete smireni zbog dosta posla I obaveza.

Radom na sebi ste oprostili roditeljima I sada ste slobodni I spremni za nov početak u životu. Kad Vam je teško pustite suze da teku I pročistite se

NOVO: Mesečni horoskop za OKTOBAR 2020. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za OKTOBAR 2020! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: