Devica – Ljubavni horoskop za 2015.

devicaNajbolje ćete se slagati sa:
Ribe, Blizanci, Bik
Najgore ćete se slagati sa:
Vodolija, Škorpija, Vaga
Ljubavne prognoze za 2015.:
Srećnu i uspešnu 2015. godinu vam želimo, drage naše Device.
Za vas koji ste u dužim vezama, odmah krećemo sa savetima… Budite ove godine vi strana koja će da uloži trud i poboljša kvalitet veze. Budite vi ona strana koja će manje da zamera, zapostavlja da bude svadljiva, ljubomorna… Ako uspete da naterate sebe da budete takvi, onda nema o čemu da se brinete tokom ove godine. U suprotnom, vaša veza bi mogla da zapadne u jedan letargičan, da ne kažemo dosadan period.
Prepoznajte potrebe vaših partnera, da bi oni prepoznali vaše.
Mali problemi u vezi će biti u periodu pred početak leta, očekuje vas mnoštvo sitnih izazova i situacija koje će vas iznenaditi, ali već će jesenji period doneti ljubavnu ekspanziju. Odličan period za sve one koji planiraju da iz veze pređu u sledeći korak – brak. Oni koji planiraju proširenje porodice, isto neka rade na tome tokom jeseni – idealan period.
Definitivno je jesen ove godine najbolji period za sve Device, tako da ga preporučujemo i onima koji su trenutno sami. Tokom godine biće više prilika za veze i vezice (uglavnom vezice), ali već početkom jeseni ćete imati priliku da upoznate nekoliko osoba koje bi mogle da vas zainteresuju. A sa jednom od njih ćete početkom zime ući u životno dobru vezu, vezu koja će sigurno dugo trajati, da ne kažemo zauvek!
Želimo vam emotivnu godinu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.