Devica – mesečni horoskop za decembar 2016.

devica

Posao

Drage Device,
Pred vama je vrlo uspešan poslovni period, posebno od 7. decembra, kada planeta vaših finansija Venera uđe u vaše polje poslova i poslovnih odnosa. Od intresa je da ovaj mesec poslovanje zasnujete na saradnji, kreativnim idejama, širenju mreže kontakata i marketingu. Kako je ovo izuzetno kreativan period za vas, a Venera u Vodoliji podržava visoku tehnologiju, za manje biznise bi bilo korisno da svoje produkte reklamiraju i plasiraju preko društvenih mreža i interneta. U ovom periodu takođe, imate podršku planeta za hazarderske poteze, pa se možete upustiti i u riskantne poslove i novčane transakcije. Posebno će biti uspešni poslovi vezani za proizvodnju dečije opreme, odeće i igračaka, tekstilna industrija i proizvidnja i prodaja umetničkih i zanatskih dekorativnih predmeta.
Vrlo radan period predstoji i vama koji ste zaposleni u državnim i privatnim kompanijama. Odgovarajuća komunikacija i zadovoljenje želja klijenata, za mnoge zaposlene i savesne Device će biti krucialno u ovom periodu, jer ovo može biti odlučujući faktor za pravilnu procenu vas kao radnika i za vaš budući napredak u karijeri. Harmonizovani kolektivni odnosi će učiniti da radite sa elanom i požrtvovanošću. Pred kraj godine možete da se opustite i lepo provedete na novogodišnjoj proslavi u firmi.
Nezaposlene Device više nade za manji sezonski posao mogu da očekuju u poslednjoj dekadi decembra.

Ljubav

Ako ste u vezi:
Nakon brojnih meseci haosa vaš bračni i partnerski odnos se u mnogome popravio. Planeta Neptun zadužena za vaš kvalitet života sa stalnim partnerom je još od prošlog meseca, tačnije 20 novembra krenula direktno i pomogla da se situacija stabilizuje. U romantičnim momentima sa partnerom, pokušajte da mu rečima iskažete koliko vam je stalo i koliko vam znači, kako bi mu povratili sigurnost i poverenje u vas. Očekuju vas prijatni trenutci sa ćlanovima šire porodice i prijateljima na svečanim okupljanjima. Setite se i onih najstarijih i usamljenih i posetite ih i oraspoložite. Novogodišnje veče ćete provesti kod kuće sa porodom. Pohvalno!

savet_ljubav_baner

Ako ste slobodni:
Praznični Decembar će uneti veću dinamiku u život usamljenih Devica i veću potrebu da se slobodno vreme provede sa prijateljima. Mnoge Device vole da se kartaju ili igraju pametnih igara, tako da će često u kućnim uslovima organizovati kartaške sedeljke do dugo u noć. Euforično raspoloženje pred praznike ne bi trebalo da vas preterano povede i zato vodite računa o potrošnji novca. Kako ćete ovog mseca biti veoma šarmanti i duhoviti, lako ćete privući novog partnera u život. To može biti lepuškasta koleginica ili kolega sa posla ili neko ko je porodični prijatelj i predstavnik znaka Riba, Jarčeva, Vage, Ovna ili čak Vodolije. Vaš kriterijum je moguće prestrog, opustite se!

Zdravlje

Tokom decembra, posebno u prve dve dekade meseca, vaše zdravlje je vrlo delikatno i lako možete zaraditi sezonski grip, bronhitis ili prehladu. Sve ovo je posledica vaše fizičke i mentalne iscrpljenosti. Pokušajte da umirite nerve odgovarajućim čajevima i preparatima na prirodnoj bazi.
Opšte zdravstveno stanje će se poboljšati u poslednjoj dekadi decembra, kada Sunce uđe u kompatibilni zemljani znak Jarca i ojača vas energetski.

Srećni brojevi:

3, 4, 13, 23, 24

Mesečni horoskop preuzet sa sajta MesecniHoroskop.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *