Devica – mesečni horoskop za februar

devicaPosao
Ako ste tokom januara imali bilo kakav konflikt sa kolegama, poslovnim partnerima, ako ste doneli neku pogrešnu odluku, ako ste rekli nešto što i niste smeli… sada će stvari da dođu na svoje mesto, ono što nije bilo dobro –  u februaru će biti. Dakle, definitivno bolji mesec što se tiče poslovnog plana od januara, što je najvažnije ne bi trebalo da bude nikakvih stresova, sekiranja, nerviranja, mesec će proteći brže i mirnije nego ikada. Baš zbog te mirnoće, ne bi trebalo da bude nikakvih poboljšanja na planu postojećih poslova, pa se zamislite da li je pravo vreme da počnete da radite neke dodatne, honorarne poslove. Znate i sami da vam je svaka para dobrodošla, a ako već imate malo slobodnog vremena, razmislite da krenete da radite neke posliće koji će koliko toliko popuniti vaš budžet. Ako biste tokom februara ili marta krenuli po malo da raduckate, već do juna bi se videli finansijski rezultati. Mislite o tome.
Ljubav
Ako ste u vezi
Zanimljiv mesec bi mogao biti za sve dame Device, koje su u poslednjih par meseci stupile u novu vezu. Ovaj mesec mogle bi da budu jako prijatno iznenađene svojim partnerima, toliko lepo da će još više da se zaljube, i da vide da je ovaj partner možda i ponajbolji do sada, da je on onaj pravi.
Device koje su duže u vezama mogu da očekuju malo zahlađenje u odnosima sa partnerom, ali ne zato što se ljubav gasi, već zato što partner neće imati previše vremena za emocije, biće preokupiran nekim drugim stvarima. Zbog toga ne paničite, ne komplikujte, proći će i taj period, sve je ok što se tiče vaše veze, eto došao je period kada se još neke stvari moraju završavati, pa zato vi padate u drugi plan. Ništa strašno.

Ako ste usamljeni

Ovaj mesec “mrka kapa”. Ne očekujte nikakvo poboljšanje vašeg emotivnog statusa, nije vam suđeno da upoznate pravu osobu ovog meseca. Ako i stupite u kontakt, upoznate nekog novog, to će biti ili samo prolazna avantura, neko druženje bez emocija, tako da ovaj mesec možete da se posvetite sebi, čitajte, vežbajte, družite se. Doći će i bolji period za sing Device.

Zdravlje

Postoji mogućnost da vas ovaj mesec napadnu prehlade, grip, da ćete dobar deo meseca provesti sa maramicom u ruci. Ovde nema šta pametno da vam kažemo sem da perete ruke, ma koliko to zvučalo šablonski, vodite računa o higijeni, što više zdrave ishrane i nadamo se da će imunitet da odradi svoje. Device koje imaju problema sa hroničnim bolovima u leđima, naročito donjim delovima, ovaj mesec bi mogle da se pomuče, a česte promene temperature mogu da uzrokuju malo dosadnije bolove ovaj mesec. Ako se to desi, lekar će vam dati najbolje savete i pomoći će vam da lakše pregurate ružan i bolan period.

Srećni brojevi

13, 19, 25, 27, 28

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.