Devica – mesečni horoskop za Januar 2018.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posaodevica

Drage Device,

Tokom januara ćete imati najviše mogućnosti za napredak i uspeh na poljima zabave, ugostiteljstva, prosvete i u svemu što se tiče kreativnih poslova, kao što je umetnost i slično. Pet planeta će prolaziti kroz znak Jarca i vaše polje kreativnosti. 7. januara Mars pravi konjunkciju sa Jupiterom u vašem polju komunikacija i saobraćaja, što vam otvara mogućnost za započinjanje novih poslovnih pregovora, što će od vas zahtervati da budete stalno u pokretu i da zakazujete i održavate veliki broj sastanaka sa poslovnim partnerima, saradnicima i zainteresovanim komintentima. Merkur koji vlada vašim poljem posla i karijere 11. januara ulazi u znak jarca i 13. pravi konjunkciju sa Saturnom. Pokrenućete dugoročne i velike projekte koji mogu biti povezani sa naučnim institucijama ili istraživanjima ili ćete učetvovati u tim projektima, posebno ako je vaš posao vezan za nauku i prosvetu. U trećoj dekadi januara Merkur će praviti sekstil sa Neptunom i doneće vam sklapanje novog ugovora koji može da vam donese dobitke iznad očekivanih i uveća vašu popularnost na polju javnosti.

Merkur će praviti konjunkciju sa Plutonom, što vam donosi veliku šansu da kroz proširenje poslovne ponude uvećate prihode. Na polju novca ćete imati svakako povoljan mesec gde će vaša zarada rasti. Venera koja vlada vašim poljem novca će praviti sekstil sa Neptunom i Jupiterom u prvoj dekadi januara, pa ćete imati dobar osećaj za ulaganja i zarada će vam pristizati kroz poslove vezane za zabavu i komunikacije. Konjunkcija Venere sa Suncem i Plutonom 9. januara će vam omogućiti da pokrenete nove tokove novca i da kroz prihvatanje razumnih rizika u vezi investicija budete u prilici da steknete značajan profit u vremenu koje dolazi. Sredinom meseca imaćete prolazne teškoće na polju platnog prometa.

Nezaposlene Device će lako moći da dobiju privremene poslove na polju zabave ili u restoranima i kafićima, koji im mogu duže vremena potrajati.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:
Ljubav

Ako ste u vezi:

Na polju ljubavi vas očekuje dinamičan mesec, pun dešavanja. Na samom početku januara će Sunce i Venera praviti sekstil sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju braka i partnerstva. Imaćete lepe zajedničke trenutke sa voljenom osobom i jedno drugom ćete pružati nežnost i iskrena osećanja. Više nego obično ćete izlaziti i zabavljati se.

Sekstil Venere sa Jupiterom donosi vam mogućnost da sa partnerom odete na kraće putovanje u posetu prijateljima ili u inostranstvo gde ćete se odlično provesti. Sekstil Jupitera sa Plutonom će pojačati erotičnost u vašoj vezi i razbuktati strasti koje su vam nedostajale. Bićete u prilici i da uvećate kućni budžet. Razgovaraćete o nesvakidašnjim temama.

Ako ste slobodni:

Pružiće vam se više mogućnosti za ulazak u ljubavnu vezu. Odjednom ćete se naći okruženi udvaračima. Biće ih nekolicina i svako će biti na svoj način privlačan i zanimljiv. Vi ćete s druge strane želeti da privučete nekog ko vam se duže vreme dopada. Očekuje vam mnogo dinamike, zabave, uzbuđenja, čak i jedna strasna avantura. Do kraja meseca ćete trebati da donesete konačnu odluku. Svoje poverenje poklonićete onome ko je romatičan i praktičan u isto vreme.

Nešto starije Device će početi češće da izlaze, da se druže sa starim prijateljima i da se zabavljaju. Pružiće im se prilika za jednu uzbudljivu ljubavnu avanturu sa osobom sa kojom će se dobro slagati u krevetu. To može da se prevori u vezu.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Uglavnom ćete biti dobrog zdravlja, mada ćete biti osetljivi na hladnije vreme, što može da dovede do prehlade ako ne budete dovoljno pazili na sebe. Provetravajte prostorije u kojima boravite češće jer će vam disajni sistem biti osetljiv. Moguće je i alergija na prašinu. Dobro bi vam došle vežbe za kičmu u slučaju da mnogo sedite dok ste na poslu.

Ishrana u januaru treba da sadrži što više povrća, uglavnom ono koje se može nabaviti sveže kao što je kupus, karfiol, brokoli, celer. Kalorije koje su vam potrebne možete unositi kroz konzumiranje pasulja, pilećeg i junećeg mesa u umerenim količinama. Pijte više tečnosti, posebno čajeva, sa dodatkom limuna. Jedite i više voća, posebno pomorandže.

Srećni brojevi: 6, 14, 19, 21, 26
Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.