Devica – mesečni horoskop za januar

ovanPosao

Traljav početak, ali briljantan kraj! Tako možemo ukratko da opišemo stanje ovog meseca. Zabrljali ste nešto. Tokom priprema i tokom same proslave Nove godine zbližili ste se s kolegom/koleginicom s posla i komentarisali ste joj neke stvari koje je on/ona vešto iskoristio/la za poene kod nadređenog. Sad morate na drugom planu da zablistate. Pokažite šta umete i jezik za zube ubuduće. Šta je bilo, bilo je. Izblediće vremenom.

Ljubav

Ako ste u vezi
Svi vi koji ste u vezi smatrajte da je na izdisaju. Možete je ponovo pokrenuti jedino iskrenom željom da opet budete zajedno, ali pazite se! To mora biti želja za osobom, a ne za navikom! Dobro se preispitajte i nemojte da gubite vreme. Možda je nekim stvarima potrebno reći “zbogom” i pustiti ih da odu.

Ako ste usamljeni
Samoći je došao kraj. Uskoro u vaš život ulazi prilično nestabilna osoba, koja vuče “repove”prošlosti za sobom. Isprva će vas naprosto “gušiti”tom svojom teškom za slušanje pričom, osećaćete se glupo i poželećete da je ispratite do ulaznih vrata, a onda sledi lep nastavak priče. Iznenadićete se šta se zapravo krije iza svega.

Zdravlje

Zamarate se. Kondicija loša. Nema mesta opravdanjima. Odmah nešto učinite za sebe! Stradaše vam kolena i kičma od silnog sedenja i samo od toga!

Srećni brojevi

1, 2, 13, 24, 29

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.