Devica – mesečni horoskop za Jul 2017.

Posaodevica

Drage Device,

Od 5. jula pa sve do kraja meseca Venera će prolaziti kroz znak Blizanaca i vaše polje posla i karijere. To će vam doneti mogućnost za ostvarenje napretka u ostvarenju poslovnih ciljeva kroz prijatan i dobro osmišljen nastup u poslovnim pregovorima. Bićete uspešni ako se bavite oblastima komunikacija, informacija, saobraćaja, trgovine kozmetikom i modnom konfekcijom, kao i oblastima zabave. 7. jula Merkur koji vlada vašim poljem posla pravi sekstil sa Venerom, što će vam doneti povoljne mogućnosti da se dogovorite oko podrške koja vam je potrebna u razvoju aktuelnih poslovnih projekata. U poslovnim odnosima ćete stvoriti prijatnu i prijateljsku atmosferu, što će vam olakšati da radite timski i da ubrzate ostvarenje planiranih ciljeva. Vi sami ćete biti motivisani, a umećete svojim entuzijazmom da motivišete svoje kolege i saradnike. Potreban vam je pažljiv pristup osobama koje su na rukovodećem položaju, kao i vašim nadređenima, jer će oni imati zahteve koji se neće sasvim uklapati u vašu koncepciju poslovanja i moraćete da im se prilagođavate.

Imaćete plodne ideje kako da poboljšate svoje finansije, ostvarite bolji profit u odnosu na prethodni period i uvećate saldo na svom računu. Donosićete mudrije odluke vezane za investicije i pažljivije ćete raspoređivati prihode i rashode, zahvaljujući tome što ćete imati bolji osećaj za tokove novca. Budite pažljivi 17. jula kada Venera bude pravila kvadrat sa Neptunom i 24. kada bude pravila opoziciju sa Saturnom. U tim periodima nećete moći realno sagledati vaše mogućnosti, pa možete da se zaletite i napravite gubitak. Dobici su vam povoljno postavljeni 18. jula zahvaljujući trigonu Venere sa Jupiterom, u oblastima gde je potrebno da pokažete svoju kreativnost i u oblastima informacija i izdavaštva.

Nezaposlene Device će imati šansu za posao u oblastima trgovine i tamo gde je potrebno da poznaju rad sa novcem i fiskalnom kasom.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Ljubav

Ako ste u vezi:

Razgovarajte što više sa voljenom osobom o svemu što vam se čini važno za napredak vaše veze. Otkrićete da vaš partner slično razmišlja o onome što bi mogli da vam budu prioritetni zajednički ciljevi u narednom periodu. Osim važnih pitanja, razgovaraćete i o međusobnim potrebama i prijaće vam da podelite jedno sa drugim ono što osećate.

Potrebno vam je više zajedničke zabave kako se u vašu vezu ne bi uvukla monotonija koja bi prouzrokovala zahlađenje. Posvetite se nešto više i porodici i rešavanju porodičnih pitanja. Organizujte izlazak sa partnerom na mesto koje oboje volite da posećujete. Prijalo bi vam i da otputujete zajedno na kraći odmor ili bar vikend u prirodi.

Ako ste slobodni:

Prići ćete osobi koja vas privlači i započećete razgovor, pokazaćete inicijativu. Dobićete pozitivan odgovor i započeti viđanje uz razgovore o zajedničkim interesovanjima. Polako ćete da se zbližavate i primetićete da sve ide u željenom pravcu i da je veza moguća. Kada budete pred odlukom da li ćete započeti vezu, primetićete da je druga osoba na neki način zahtevna i da vrši pritisak na vas. Počećete da osećate nezadovoljstvo. Nije sigurno da ćete pristati na vezu.

Nešto starijeDevice biće u nedoumici da li da se posvete ličnim ciljevima ili da više vremena provode sa osobom koja ih stalno zove da se viđaju i druže, a koja im prija i sviđa im se. Bilo bi mudro da ne propustite pruženu šansu za ljubav.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Bićete promenljivog zdravlja, podložni pojačanom umoru i slaboj cirkulaciji. Bićete skloni psihosomatskim reakcijama i smetnjama  jer ćete biti pojačano osetljivi na stres. Kako biste poboljšali otpornost svog organizma, izbegavajte stresne situacije i bolje se organizujte u svakodnevnom životu. Nađite više vremena za odmor i psihofizičku relaksaciju.

Hrana bogata hranljivim vlaknima, čega najviše ima u voću, pogodna vam je za jačanje imuniteta. Uzimajte lakšu ali kaloričnu hranu u manjim količinama više puta na dan. Smanjite unos mesa u ishrani i obogatite ishranu povrćem, koje većinom treba da konzumirate presno ili tek blago kuvano na pari. Mleko i mlečne proizvode u umerenim količinama.

Srećni brojevi: 4, 8, 13, 17, 24

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.