Devica – mesečni horoskop za Jun 2017.

Posaodevica

Drage Device,

Merkur koji vlada vašim poljem posla, nalaziće se od 6. do 21. juna upravo tamo i u znaku Blizanaca kojim upravlja i gde je snažan i stabilan. To će vam otvoriti mogućnosti da otvarite napredak u ostvarenju svojih planova, čak i da ostvojite bolje pozicije ili dobijete unapređenje. Sa lakoćom ćete rešavati sve što vam bude važno. Bićete vešti i prilagodljivi u odnosu na okolnosti i ljude na poslu. Vaša sposobnost komunikacije će dočći do pojačanog izražaja i ostvarićete korisne dogovore i sklopiti ugovore koji će vam doneti dobitke. U svakoj situaciji na koju naiđete, umećete da se adekvatno postavite. Gde god se to od vas bude očekivalo, pokazivaćete inicijativu, pokretačku energiju, snalažljivost i efikasnost. Mudro ćete povlačiti svaki poslovni potez. Najviše uspeha možete postići u kreativnim poduhvatima, na polju javnosti i ako se bavite administrativnim radom. Budite pažljivi 19. juna kada Merkur bude pravio opoziciju sa Saturnom jer će to prouzrokovati zastoj i teškoće u jednom poslu koji vam je dugoročno važan.

Otvoriće vam se pogodnosti da poboljšate saradnju i da ostvarite profit kroz poslove koji zahtevaju timski rad i kooperaciju. Venera koja vlada vašim poljem novca ulazi u znak Bika i svoje sedište 6. juna, što će vam doneti bolji osećaj za rukovanje novcem i za isplative investicije. Ako sarađujete sa inostranim firmama ili nešto uvozite i time trgujete, očekujte povećanje zarade. Sredinom meseca ćete biti u mogućnosti da obnovite jedno poslovno partnerstvo koje će se naduži rok pokazati isplativim. Krajem meseca izbegavajte bilo kakav vid finansijskog rizika i zaduživanja jer nećete dobro sagledati šta bi u tome moglo da izmakne kontroli i donese vam teškoće umesto profita.

Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da dobiju posao tamo gde su najveštije – u oblastima usluga, higijene i trgovine.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Ljubav

Ako ste u vezi:

Osećaćete potrebu da se u slobodno vreme opuštate i uživate u zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom. Vaš partner će biti spreman da sasluša vaše predloge i prijaće mu što pokazujete inicijativu. Vikend izlet u prirodu ili kraće turističko putovanje u inostranstvo u posetu mestu koje vas oboje zanima obradovaće vašeg partnera. Počećete da ispravljate ono što vam je u proteklom periodu pravilo teškoće u emotivnoj vezi. Nešto što ste propustili u prošlosti, gde ste načinili grešku u ophođenju prema partneru, nastojaćete da na neki način nadoknadite i potrudićete se da vaša emotivna veza bude funkcionalnije, u čemu ćete uspeti. Oboje ćete biti radosni zbog toga.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete osobu koja će vas privući naprvi pogled i sa kojom ćete otkriti mnogo zajedničkih interesovanja. Mogućnost da tu osobu upoznate na nekom seminaru, umetničkom skupu ili putovanju je velika. Između vas će vrlo brzo da se razbuktaju strasti i počećete da se viđate i izlazite, a ubrzo potom ćete započeti i emotivnu vezu. Ova veza bi mogla da se pokaže važnom i značajnom za vas, čak ima povoljne šanse da potraje na duže staze. Nešto starije Device će biti zaljubljive prirode. Upoznaćete više osoba koje će vas zainteresovati i privući ali je važno da pažljivo birate. Samo jedna od njih će vam odgovarati kao emotivni partner, a neće vam biti lako da je prepoznate.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Potrebna vam je rekreacija koju možete da praktikujete u prirodi, teretani ili fitnes klubu. Ovo posebno važi za Device koje  veći deo dana obaljaju sedeći posao ili nešto gde su statične i malo se kreću. U protivnom možete imati tegobe u predelu leđa, kao što je uklještenje pršljena ili ukočenost mišića u gornjem delu leđa. Prijala bi vam masaža. Vašem organizmu je potrebno više čistog vazduha i sunca. Odlazak u prirodu, naplaninu bi bio najbolje rešenje. Što se ishrane tiče, odgovaraće vam lakša hrana, uglavnom od povrća i voća koje možete većim delom konzumirati presno. Prijaće vam riba i morski plodovi. Umanjite unos mesa i žitarica. Uzimajte više tečnosti, na prvom mestu vodu.

Srećni brojevi: 7, 13, 16, 22, 27

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.