Devica – mesečni horoskop za Maj 2018.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posaodevica

Drage Device,

U prvoj dekadi maja Venera prolazi kroz vaše polje posla i karijere, odakle će praviti kvadrat sa Neptunom. To će vam doneti nejasnoće u odnosima sa poslvnim partnerima. Čuvajte se obmana i spletki. Budite pažljivi u svojim javnim nastupima jer bi nešto što izgovorite moglo biti izvučeno iz konteksta i upotrebljeno od strane konkurencije sa ciljem da vam naruši ugled. Budite pažljivi u saradnji sa inostranim firmama. Takođe budite pažljivi u saobraćaju i izbegavajte putovanja sredinom meseca. Uran će ući 15. maja u vaše polje dalekih putovanja, a Mars će već narednog dana praviti kvadrat sa Uranom. Ako se bavite poslovima uvoza i izvoza, ovo vam može naneti teškoće, zastoje i gubitke. Venera će 19. maja ući u znak Raka i vaše polje saradnje, pa biste mogli da započnete novu saradnju sa jednom ženom, što bi se pokazalo kao dobitna kombinacija. Sunce će 21. maja ući u znak Blizanaca i vaše polje posla, odakle će 24. u mesecu praviti trigon sa Marsom. Bićete u mogućnosti da postiognete jedan važan cilj koji bi vam mogao doneti uspon u karijeri.

Trigon Jupitera sa Neptunom 25. maja pružiće vam izvanredne mogućnosti da sklopite važan poslovni ugovor i ostvarite napredak na polju javnosti i u odnosima sa poslovnim partnerima. Dobar uspeh očekuje Device koje se bave hemijskom, farmaceutskom i industijom raznih vrsta pića. Na polju novca izbegavajte mahinacije i ne ulazite u pojačane rizike, jer bi vam to moglo naneti gubitke. Venera koja vlada vašim poljem novca će 7. maja praviti kvadrat sa Neptunom, a 26. maja će praviti opoziciju sa Saturnom. Na polju platnog prometa ćete imati neočekivane potrese sredinom meseca koji mogu dovesti do zastoja. Zbog toga vam se preporučuje da tokom ovog meseca budete štedljivi i da pripazite na troškove.

Nezaposlene Device će biti istrajne u učestvovanju na konkursima za dobijanje zaposlenja što će uroditi plodom, tako da su povoljni izgledi da dobiju nov posao.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:
Ljubav

Ako ste u vezi:

U prvoj dekadi maja 6. u mesecu, Sunce će praviti sekstil sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju ljubavi i braka. Osećaćete pojačanu potrebu za romantikom i intimnim zajedničkim trenucima sa voljenom osobom. Nađite pravi način da to organizujete i da pružite partneru iskrene emocije jer se može dogoditi da se oko nečega ne budete dobro razumeli.

Oko svega što je važno da bi vaša emotivna veza tekla skladno uspećete da se dogovorite sa partnerom i imaćete dobar osećaj za njegove potrebe. Krajem maja Jupiter koji vlada vašim poljem ljubavi će praviti trigon sa Neptunom što će vam doneti mogućnost da ostvarite najlepše želje u odnosu sa voljenom osobom. Možete otići na zajedničko putovanje.

Ako ste slobodni:

Privlači vam već neko vreme pažnju osoba koja vam deluje privlačno i prilično stabilno za vaše potrebe u ljubavi. Mada je površno poznajete, stekli ste utisak da je to neko ko zna šta hoće, stabilne ličnosti i ko ume da ostvaruje svoje ciljeve. Bićete skloni da vašu simpatiju idealizujete. Nađite način da istaknete svoje kvalitete tako da privučete pažnju osobe koja vam se dopada. Ubrzo ćete jedno drugo pobliže upoznati i otkriti da u mnogo čemu odgovarate jedno drugom.

Nešto starije Device će imati prevelika očekivanja u odnosu na osobu koja im se duže vreme dopada. Mada su moguća manja razočaranja, ako se potrudite da privučete pažnju u tome ćete uspeti i imaćete šanse da započnete novu vezu.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Potrebno vam je više kretanja na čistom vazduhu. Budite pažljivi u rukovanju oštrim predmetima i izbegavajte ekstremne sportove jer vam se može dogoditi da se povredite. Mars će sredinom maja praviti kvadrat sa Uranom. U drugoj polovini maja će vaše zdravlje biti stabilno. Važno je da ne ptereujete u naporima ni fizičkim ni mentalnim i da se više odmarate.

Vaša ishrana treba da sadrži integralne žitarice, kao što je integralni hleb, ovas, raž, heljdu i pirinač. Od povrća konzumirajte u većim količinama zelenu salatu, blitvu, mladi krompir i peršun. Od voća će vam prijati jagode, mango, kivi i maline. Mleko, mlečne proizvode i meso uzimajte umereno. Smanjite kafu i beli šećer. Pojačajte unos A vitamina.

Srećni brojevi: 8, 14, 17, 20, 24
Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.