Devica – mesečni horoskop za mart

devicaPosao:
Ako ste kupoholičar, a mnogi od vas sigurno to jesu, pogotovu u kupovini za sebe lično, ovaj mesec valjalo bi da se uzdržite od te navike, pošto mesec i nije baš obećavajući. Planete su se tako postavile kako bi vas urazumile i naučile skromnosti. Neće biti ni povišica plate niti bilo kakvih drugih dobitaka neko vreme. Vladaće zatišje na finansijskom planu. Tek sledećeg meseca ćemo vam reći kad kreće priliv novca. Da bismo i mi doprineli nameri planeta. Savetuje se oprez na radu. Mogli biste se povrediti sasvim slučajno i tako ići na bolovanje sa ozbiljno smanjenim ličnim dohotkom. Žene da izbegavaju previsoke potpetice. Muškarci-poslednji stepenik.

Ljubav
Ako ste u vezi:
Sujetni ste i neprijatni, i vaša voljena osoba gubi strpljenje sa vama. Progonite je i ispitujete o svakom koraku. a on/ona deklamuje, kao da je dužna to da radi. Vaše nezadovoljstvo leži duboko u vama, potajno ste zaljubljeni u vrlo blisku osobu, to može biti i da je dalja rodjaka. Sve to se konfrontira sa vašim stavovima, ali buja u vama i ne da vam mira. Ta osoba je i duplo mlađa ili duplo starija od vas. Uskoro ćete imati susret s njom, i vaše nekontrolisano držanje biće vrlo upadljivo. Produžiće se taj poljubac u obraz u znak rastanka. Osoba sa kojom ste u vezi neće ništa primetiti.

Ako ste slobodni:
Nešto vam ne prija da čekate da se neko pojavi u vašem životu, pa ste se okrenuli internet ćaskanjima, bar da malo ojačate samopouzdanje i vidite u kakvoj ste formi. Do neke realizacije i nekog susreta proći će neko vreme, moguće i ceo mesec mart, pa eto taman prilike da se usavršite taktiku prilaska i komunikacije. A onda kad se dočepate, bukvalno tako, željene osobe, sevaće varnice u vazduhu. Hemija će biti vidljiva golim okom.

Zdravlje:
Muče vas glavobolje zbog vremena i oscilacija u temperaturi,pa neretko pribegavate kofeinu, ali efekat bude suprotan. Ne možete zaspati što zbog kofeina,što zbog bolova u glavi. Savetujemo šetnje i lagane obroke, utopljavanje glave i čajeve za opuštanje nerava.

Srećni brojevi:
7, 14, 24, 26, 30

savet

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.