Dnevni Horoskop za 07. novembar 2017.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Pogledajte najdetaljniji Dnevni Horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

NOVO: Mesečni horoskop za Novembar 2017. pročitajte ovde.


                                            OVAN
POSAO: Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja. Nepotrebno komplikujete poslovni dijalog. Važno je da preuzmete odgovornost za određene postupke.
LJUBAV: Pokažite da imate razumevanje za voljenu osobu. Sve što činite treba da vas približi sličnim ciljevima. Mašta uvek deluje kao beskrajna inspiracija ako se nalazite u pravom društvu.
ZDRAVLJE: Preosetljivi ste.

 


                                              BIK
POSAO: Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali uvek postoji način da ostvarite svoje poslovne ciljeve ili obećanja.
LJUBAV: Izbegavajte provokativne situacije ili osobu koja ne ispunjava vaše emotivne kriterijume. Potrebna vam je iskrena pažnja i razumevanje. Napravite izbor u skladu sa svojim afinitetima.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

 

 


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


BLIZANCI

POSAO: Nemojte dozvoliti da saradnički nesporazum utiče na vaše raspoloženje i radnu koncentraciju. Preko svega pređite i radite ono što i treba da radite.
LJUBAV: Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje. Možda postoje neke nepoznate okolnosti ili detalji koji vam promiču. Nemojte ignorisati nečije reči ili poruku koju dobijate.
ZDRAVLJE: Dobro.

 


NOVO: Mesečni horoskop za Novembar 2017. pročitajte ovde.


RAK

POSAO: Ne budite nepravedni prema osobi čije namere još uvek ne poznajete dovoljno. Upoznajte tu osobu, videćete da ste imali pogrešnu sliku.
LJUBAV: Sve je moguće ostvariti ukoliko ste dovoljno inspirativni i uporni u svojim namerama pred voljenom osobom. Budite dovoljno dosledni u onome što mislite i želite.
ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

 


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


LAV

POSAO: Važno je da delujete ubedljivo pred saradnicima u odlučujućim situacijama. Makar nekada i blefirali, postupite tako!
LJUBAV: Pokazite iskreno interesovanje za ideje koje ima voljena osoba. Izbegavajte različite emotivne provokacije ili novu ljubomornu scenu. Nema razloga da se mnogo potresate.
ZDRAVLJE: Korigujte ishranu.

 

 


 


DEVICA

POSAO: Pažljivije analizirajte svoje saradnike. Ponekad postoje skriveni detalji koje se teže uočavaju. Jednom kada ih uočite biće vam mnogo lakše.
LJUBAV: Potrudite se da delujete dovoljno zanosno i inspirativno pred voljenom osobom. Nemojte dozvoliti da se udaljavate od nekih zajedničkih planova.
ZDRAVLJE: Dobro.

 

 


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VAGA

POSAO: Imponuju vam različite pohvale koje dobijate, ali pored sebe nemate bliske saradnike sa kojima možete da podelite svoju radost.
LJUBAV: Ne razmišljajte o prošlosti, jer to za vas nije dobro. Okrenite se nekome ko bi mogao da ostvari vaša očekivanja.
ZDRAVLJE: Lako se zamarate.

 


NOVO: Mesečni horoskop za Novembar 2017. pročitajte ovde. ŠKORPIJA

POSAO: Nemojte rasuđivati na osnovu prvog utiska. Sačekajte da vam neko zvanično saopšti svoju odluku o poslovnoj saradnji.
LJUBAV: Potrudite se da više vremena posvetite voljenoj osobi. Vaša veza bi mogla da zapadne u krizu ako joj se vi maksimalno ne posvetite.
ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


STRELAC

POSAO: Zbog različitih interesovanja među saradnicima, morate da prihvatite poslovni kompromis ili neku utešnu varijantu.
LJUBAV: Izbegavajte rivalstvo ili neku ljubomornu scenu. Pokažite voljenoj osobi da imate slične potrebe i upotrebite zrno mudrosti uvek kada je to neophodno.
ZDRAVLJE: Odlično.JARAC

POSAO: Nove događaje prihvatite u optimističkom raspoloženju i bez kritizerskih komentara. Kako bi vama bilo da ste kritikovani na početku?
LJUBAV: Osećaj emotivne bliskosti u vama podstiče pozitivno raspoloženje i kreativnu energiju. Dobro je da se orijentišete prema onoj lepšoj strani stvarnosti.
ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

 


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VODOLIJA

POSAO: Ukoliko vam je stalo da rešite svoje poslovne dileme, budite aktivni i uporni u svakom pogledu. Rešenje svih poslovnih problema se nazire.
LJUBAV: Ponekad priželjkujete više nego što je moguće. Partner deluje mrzovoljno dok sluša vaše primedbe. Budite realni u proceni nečijih mogućnosti.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 RIBE

POSAO: Učinili ste sve što je u vašoj moći, ali ne možete da promenite trenutni poredak na poslovnoj sceni.
LJUBAV: Postoje situacije kada je teško objasniti uzrok ili posledicu, ali važno je da postupate u skladu sa svojim osećanjima.
ZDRAVLJE: Proverite krvni pritisak.

 

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za novembar 2017!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.