Dnevni Horoskop za 12 jun 2017.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!


OVAN

POSAO: Danas je vaš dan. Imate sve izglede da uspete uz dobro planiranje. Očekuju vas pohvale i priznanja za sve što uradite, zato dajte sve od sebe i završite sve ono što se od vas očekuje.
LJUBAV: Tajanstveno se smeškate i osećate leptire u stomaku. Trenuci uživanja su na pomolu, naročito za zaljubljene, divan vikend je pred vama.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.BIK

POSAO: Želite da zadivite svoj kolektiv ili nadređene. Nemojte zaboraviti na interes svih vas. Nemojte reagovati plahovito i ne govorite baš sve što mislite.
LJUBAV: Dobre ste volje i motivisani, pa je trenutak za uživanje sa partnerom. Ukoliko niste u vezi, prepustite se flertu sa nekim ko vam se sviđa.
ZDRAVLJE: Hronične tegobe.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


BLIZANCI

POSAO: Odlučno branite svoje poslovne ideje i ostajete pri svom stavu. Najvažnije je da vaši potezi budu pravovremeni, ali i odgovorni.
LJUBAV: Poštedite partnera suvišnih testova. Nemojte da očekujete previše. Za sve postoji kompromis i odluka treba da bude obostrana.
ZDRAVLJE: Dobro.RAK

POSAO: Neko na radnom mestu će vam uputiti bitnu sugestiju koju bi trebalo da uvažite. Budite oprezniji u poslovnim odlukama. Preterivanje ne donosi ništa dobro.
LJUBAV: Eskivirajte nekoga ko vam unosi nervozu i ima nerealna očekivanja. Danas nije dan za nerviranje i ne dozvolite da vam iko pokvari raspoloženje.
ZDRAVLJE: Glavobolja.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


LAV

POSAO: Objektivno sagledajte sve osnovne faktore vezane za novčana pitanja i postupite po uobičajenoj proceduri. Danas je moguće da se suviše zamarate detaljima, što može doneti probleme.
LJUBAV: Izgledate nervozno i partner to primećuje. Izgladite situaciju iskrenim razgovorom ili nekim lepim izlaskom za vikend.
ZDRAVLJE: Nervozni ste.DEVICA

POSAO: Željni ste napretka i dokazivanja, ali kolege kao da vas ne shvataju. Budite malo realniji i imajte na umu da je za sve potrebno vreme.
LJUBAV: Krijete nešto od partnera. Moguće su manje komplikacije zbog toga, pa se zato pripremite i otvoreno recite partneru u čemu je problem.
ZDRAVLJE: Skloni ste alergijskim reakcijama.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VAGA

POSAO: Imate ”keca u rukavu”. Vaši stavovi i ideje se sviđaju kolegama. Iznesite svoj precizan stav o poduhvatu koji će biti veoma važan i koji zahteva angažovanje svih vas.
LJUBAV: Sa dragom osobom ste mnogo toga isplanirali, ali realizacija još nije na vidiku. Tražite nova opravdanja za odlaganje, ali partner će vam se usprotiviti.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.ŠKORPIJA

POSAO: Insistirate na svom viđenju situacije na radnom mestu i tvrdoglavo branite svoj stav. Zbog toga sledi neodobravanje od strane kolega.
LJUBAV: Na emotivnom planu trebalo bi da budete opušteniji i da partneru pružite više razumevanja. Danas i za vikend dajte sve od sebe da opet šarmirate partnera.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


STRELAC

POSAO: Budite spremni na promene. Trenutna situacija na poslu povešće stvari u drukčijem smeru od prvobitno zamišljenog. To će se pokazati kao dobro samo ako budete oprezni.
LJUBAV: Obratite pažnju na ono što pričate. Mogli biste napraviti veliku grešku koju ćete kasnije teško ispraviti. Nekada je najbolje prećutati ono što vam se vrzma po glavi.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.JARAC

POSAO: Potencirate svoje planove i kao da namećete svoje stavove. Poslušajte sugestiju dobronamernog kolege jer to će vam omogućiti da kasnije jednostavnije obavite radnu obavezu.
LJUBAV: Vodite računa jer danas bi moglo doći do svađe sa partnerom. Nije dobro da previše insistirate. Trebalo bi da se služite mirnijom strategijom.
ZDRAVLJE: Izražena napetost.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VODOLIJA

POSAO: Slede nenadane promene na radnom mestu i to će vam otežati da uspešno privedete kraju započeti zadatak. Potražite neku alternativu.
LJUBAV: Rizično stupanje u neobaveznu vezu verovatno će rezultirati lošim ishodom pa zato budite oprezni. Oni koji su zaljubljeni mogu da uživaju u izlascima sa partnerom.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.RIBE

POSAO: Mislite da raspolažete većom količinom znanja u odnosu na svoje kolege i to se i vidi po vašem stavu. Želite da imate veći uticaj na donošenje odluka i da izmenite dosadašnje uslove.
LJUBAV: Ne upuštajte se u nepotrebne svađe i shvatite da ne mogu svi misliti kao vi. Nemojte tražiti previše od partnera.
ZDRAVLJE: Posetite stomatologa.


Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mjesečni horoskop za jun 2017.!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.