Dnevni Horoskop za 13. novembar 2017.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Pogledajte najdetaljniji Dnevni Horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

NOVO: Mesečni horoskop za Novembar 2017. pročitajte ovde.


                                            OVAN
POSAO: Ne dozvolite da vas bilo ko požuruje, a i sami se pazite svoje brzopletosti. Ne mogu svi da budu zadovoljni, niti će ikada biti.
LJUBAV: Možete se odlučiti za ulazak u vezu sa osobom o kojoj razmišljate izvesno vreme, a verovatno je vezana za vaš posao.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 


                                              BIK
POSAO: Nemojte da pravite nagle promene. Potrebno je da se prilagodite nekim okolnostima da biste došli do zacrtanog cilja. Kontrolišite sopstvene reakcije.
LJUBAV: Vreme je da se opustite i dozvolite voljenoj osobi da bude dominantnija u odnosu. Ako ste slobodni, udvaraće vam se osoba koju srećete svakodnevno.
ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima.

 

 


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


BLIZANCI

POSAO: Dešavanja na poslu su vezana za okolnosti koje će se menjati, a vi na njih nemate mnogo uticaja. Savet je da se prilagodite i pritajite.
LJUBAV: Imate podršku voljene osobe, ali kao da ste se na to već navikli. Partner može pokazati nezadovoljstvo zbog nedostatka vremena koje provodite zajedno.
ZDRAVLJE: Odlično.

 


NOVO: Mesečni horoskop za Novembar 2017. pročitajte ovde.

RAK
POSAO: Pokreće se dosta toga što ste priželjkivali u proteklom periodu. Nema razloga da sumnjate u sebe i da budete skromni.
LJUBAV: Može vas pokrenuti slučajno poznanstvo sa osobom koju dugo niste videli. Prijatno ćete se iznenaditi ako do toga dođe.
ZDRAVLJE: Problem sa leđima.

 


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


LAV

POSAO: Naći ćete mnogo izgovora da stvari ne pomerite sa trenutne tačke, ali grešite. Uz bolju organizaciju možete da napravite dobar posao.
LJUBAVNa emotivnom planu se osećate usamljeno, bez obzira kog ste statusa. Pokrenite svoju urođenu borbenost i pokažite stvari kojima ste nezadovoljni.
ZDRAVLJEVažno je da se opustite.

 


DEVICA
POSAO: Mnoge okolnosti će početi da se menjaju, a vašim grčevitim držanjem za ono što trenutno imate možete da propustite mnoge prilike.
LJUBAV: Dozvolite partneru da vodi igru u kojoj ćete se na kraju opustiti. Potisnuli ste svoju strastvenu stranu bez potrebe.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VAGA

POSAO: Poslovne okolnosti su povoljne za vas u ovom periodu. Jedino čega bi trebalo da se čuvate jeste vaša lakomislenost.
LJUBAV: U emotivnom delu, nemate razloga da budete nezadovoljni. Uživate u pažnji suprotnog pola, bilo da ste u vezi ili sami.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 


NOVO: Mesečni horoskop za Novembar 2017. pročitajte ovde. 


ŠKORPIJA
POSAO: Možete da budete kažnjeni za bilo kakvo eskiviranje odgovornosti i zato se suočite sa svim eventualnim problemima.
LJUBAV: Emotivno se situacija konačno popravlja. Odlučni ste i znate šta želite i šta vam je činiti. Dobar period je pred vama, iskoristite ga.
ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


STRELAC

POSAO: Potrebno je da i dalje ostanete strpljivi i završavate svoje obaveze na vreme. Koliko god da se ne slažete sa stavovima saradnika ili šefova ovo vam nije povoljan period za rasprave.
LJUBAV: Frustracije sa posla suviše utiču na vaš privatan život. Pokažite da vam je stalo i pokrenućete i partnera. Posao i poslovne probleme ne meštajte sa emotivnim životom.
ZDRAVLJE: Nervozni ste.


JARAC
POSAO: Nemojte da očekujete podršku drugih već završavajte samostalno ono što možete. Pre ćete vi biti podrška drugima, ali i u tom delu treba da budete odmereni.
LJUBAV: Na emotivnom planu niste raspoloženi da nešto menjate iako i niste potpuno zadovoljni trenutnim okolnostima.
ZDRAVLJE: Čuvajte se povrede.

 


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VODOLIJA

POSAO: Opteretili ste se poslovnim obavezama. Održite koncentraciju i završite ono što ste počeli ili ugovorili jer će od toga zavisiti i vaši dalji poslovi.
LJUBAV: Imate potrebu da se izolujete. Ovo možda neće shvatiti voljena osoba jer računa na vašu podršku i prisutnost.
ZDRAVLJE: Pokušajte da se opustite.

 RIBE

POSAO: Nedostaje vam malo praktičnosti, naročito u komunikaciji sa saradnicima pa može doći do manjeg zastoja u realizovanju projekata.
LJUBAV: Bilo da ste slobodni ili zauzeti, imaćete mogućnosti za interesantne flertove. Naročito sa osobama koje su vam poznate.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za novembar 2017!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.