Dnevni Horoskop za 14. jul 2017.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!


OVAN

POSAO: Zbog stavova koji su se do sada pokazali kao ispravni, kolege vas cene i osećate se kao važan i potvrđen deo kolektiva. Priznanja i pohvale su na pomolu.
LJUBAV: Usled događaja na radnom mestu pomalo zanemarujete partnera na šta će vam on skrenuti pažnju. Danas se 101% prepustite partneru.
ZDRAVLJE: Moguća temperatura.BIK

POSAO: Danas je poslovni zadatak prilično obimane pa od kolega tražite pomoć pravilno raspoređujući deo po deo. Kolege su spremne da vam pomognu.
LJUBAV: Pod uticajem Meseca danas tragate za emotivnom pažnjom. Mada, nepromišljeni flert mogao bi da ima neprijatan rezultat. Čuvajte bolje svoju privatnost.
ZDRAVLJE: Hronične tegobe.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


BLIZANCI

POSAO: Ne bi trebalo da toliko potencirate svoje viđenje trenutnog stanja. O vašem zalaganju ne bi trebalo da diskutuju kolege koje nisu sasvim upućene u vaš rad.
LJUBAV: Uživate u trenucima pažnje sa partnerom. Sviđate se osobi iz neposredne blizine, ali to ne bi trebalo da vam bude važno, zar ne?
ZDRAVLJE: Čuvajte se povrede.RAK

POSAO: Kolege ne odobravaju vaše ideje. Zato izbegavajte upuštanje u poslove sa neizvesnim ishodom i mešanje u odluke u čije faktore niste upućeni koliko treba.
LJUBAV: Šesto čulo vam govori da osoba koja vam se udvara ne govori istinu i krije svoje pravo lice. Uplašeni ste zbog nejasnih postupaka neke osobe.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


LAV

POSAO: Želite lidersku poziciju i naglašavate da su vaši predlozi idealna varijanta za posao. Predstoji manji konflikt sa kolegom koji stvari posmatra iz drugačijeg ugla.
LJUBAV: Od partnera tražite previše i skloni ste preterivanju. Opustite se i uživajte u onome što imate i što zaslužujete a to je vaš partner.
ZDRAVLJE: Više šetajte.DEVICA

POSAO: Krijete se od nadređenog koji vam često upućuje primedbe. Sve se može rešiti dogovorom. Danas ne razmišljajte o poslu, ostavite to za sutra.
LJUBAV: Budite oprezniji i uviđajniji u razgovoru sa partnerom jer dešava se da nekim rečima povredimo nekoga iako to nismo nameravali.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VAGA

POSAO: Želite da zadivite svoj kolektiv ili nadređene. U nekim slučajevima finese odlučuju o konačnom ishodu i dobijanju pohvala.
LJUBAV: Lakomisleno upuštanje u zabavu moglo bi da vas košta. Posvetite se nekome ko vam pruža emotivnu podršku.
ZDRAVLJE: Problemi sa kožom.ŠKORPIJA

POSAO: Danas postižete sve što želite. Vođeni svojim instinktima, ali i iskustvom okrećete sve u svoju korist. Slede pohvale.
LJUBAV: Osveženje i prekid monotonije u vezi. Partner neće moći da vam kaže ne za bilo šta što mu predložite. Iskoristite ovaj dan za odlazak u prirodu ili na bazen…
ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


STRELAC

POSAO: Težite tome da vodite glavnu reč o svemu na radnom mestu. Ne dopustite previše mešanja drugih u novčana pitanja.
LJUBAV: Nemojte da se inatite partneru i da sitničarite. Razgovor sve rešava, a danas će partner da razume sve što mu kažete.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.JARAC

POSAO: U kolektivu postoji neslaganje, ali ci se hvatate u koštac sa današnjom teškoćom. Kolege vam veruju i cene vaš profesionalizam.
LJUBAV: Partner vas uzrujava svojim plahovitim i drskim postupcima. Ne ulazite u raspravu, tretno je partner u negativnoj fazi ali i to će proći.
ZDRAVLJE: Nervozni ste.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VODOLIJA

POSAO: Nameravate da preorijentišete uži krug kolega u smer koji bi bio najisplativiji. Ali, nepredviđena dešavanja predstavlaju prepreku.
LJUBAV: Bićete prinuđeni da ispoštujete neke osnovne načine suživota. Mislite više na osećanja partnera kao što on misli na vaša.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.RIBE

POSAO: Imate odličnu profesionalnu ideju, ali sada nema mogućnosti da se u celosti realizuje. Treba vam malo strpljenja i doći će vaš trenutak.
LJUBAV: Partner i vi danas imate sasvim drukčije prioritete iako je želja za dokazima ljubavi prisutna na obe strane. Neće biti lako postići ravnotežu.
ZDRAVLJE: Glavobolja.


Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mjesečni horoskop za jul 2017.!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.