Dnevni Horoskop za 14. novembar 2017.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Pogledajte najdetaljniji Dnevni Horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

NOVO: Mesečni horoskop za Novembar 2017. pročitajte ovde.


                                            OVAN
POSAO: Obratite pažnju na različite informacije koje mogu da vam olakšaju radne obaveze. Ugledajte se na uspešne saradnike i primenite sličan princip poslovanja.
LJUBAV: U svojim emotivnim procenama budite realni. Ne možete očekivati da voljena osoba ostvari sva vaša očekivanja.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

 


                                              BIK
POSAO: U susretu sa saradnicima budite dovoljno promišljeni i praktični. Svoje znanje i energiju usmerite prema nekim korisnim ciljevima.
LJUBAV: Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema bliskoj osobi. Prihvatite reči izvinjenja i krenite kao da se ništa nije desilo.
ZDRAVLJE: Moguća temperatura.

 

 


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


BLIZANCI

POSAO: Umete da prilagodite svoje interese prema osnovnim kriterijumima i da se izborite za bolje uslove, uradite tako i ovaj put.
LJUBAV: Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. Oni koji su trenutno sami mogu da se opuste pošto im ide bolji period.
ZDRAVLJE: Problemi sa zglobovima.

 


NOVO: Mesečni horoskop za Novembar 2017. pročitajte ovde.

RAK
POSAO: Stalo vam je da odložite susret sa osobom koja od vas očekuje konkretne odgovore ili određeni ustupak u poslovnoj saradnji.
LJUBAV: Delujete uznemireno zbog različitih dilema, ali partner ima dobru ideju i ume da vas oraspoloži. Prihvatite sve njegove predloge.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

 


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


LAV

POSAO: Opterećeni ste različitim slutnjama koje remete vašu koncentraciju. Teško prikrivate svoje nezadovoljstvo u susretu sa saradnicima.
LJUBAV: Izbegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili rivalstva. Oprostite svom partneru na malim greškama, svi mi ih činimo.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

 


DEVICA
POSAO: Nalazite se u nezahvalnoj poziciji i smišljate različita rešenja, ali neko od saradnika deluje efikasnije. OK je, proći će i to, doći će vaših 5 minuta.
LJUBAV: Partner ima različite primedbe na vaše ponašanje i čini vam se da nemate ubedljivo opravdanje. Prihvatite sve kritike i sugestije.
ZDRAVLJE: Problemi sa kožom.

 


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VAGA

POSAO: Neko ne razume vaše poslovne ideje ili postavlja suvišna pitanja. Postupite na osnovu svojih merila i čekajte vaš trenutak.
LJUBAV: Važno je da prihvatite značaj nečijeg prisustva. Pokušajte da ne taktizirate. Oni koji su u vezi danas mogu da očekuju lep dan.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

 


NOVO: Mesečni horoskop za Novembar 2017. pročitajte ovde. 


ŠKORPIJA
POSAO: Ukoliko neko osporava vaše ideje, mudro birajte reči koje koristite u susretu sa saradnicima. Budite promišljeni i izbegavajte impulsivne reakcije.
LJUBAV: Nedostaje vam strpljenje u susretu sa voljenom osobom. Najčešće situaciju procenjujete subjektivno a to baš i ne biste trebali.
ZDRAVLJE: Skloni ste prehladi.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


STRELAC

POSAO: Ponekad ne možete dobiti ono što želite, ali svaka situacija ima potencijalno korisno značenje ako se pravilno postavite.
LJUBAV: Ništa ne postižete principom negacije, uzaludno se protivite pred voljenom osobom. Prihvatite stvari onakve kakve jesu.
ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.


JARAC
POSAO: Potrebno je da dobro procenite svoje mogućnosti i da donesete ozbiljnu odluku. Pokazaće se da ništa nije slučajno.
LJUBAV: Racionalno koristite svoju energiju i vreme. Planirajte emotivni susret ili neku uzbudljivu zabavu u dvoje, i lepo se provedite.
ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

 


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VODOLIJA

POSAO: Učinili ste sve što je u vašoj moći, ali ne možete da promenite trenutni poredak na poslovnoj sceni. Nije ni to smak sveta, biće bolje.
LJUBAV: Postoje situacije kada je teško objasniti uzrok ili posledicu, ali važno je da postupate u skladu sa svojim osećanjima.
ZDRAVLJE: Proverite krvni pritisak.

 RIBE

POSAO: Zamaraju vas situacije u kojima se previše taktizira. Ne volite kada neko ograničava vašu slobodu i aktivnosti.
LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom nema razloga da započinjete osetljivu temu koja vodi ka novoj raspravi.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

 

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za novembar 2017!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.