Dnevni Horoskop za 15. novembar 2017.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Pogledajte najdetaljniji Dnevni Horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

NOVO: Mesečni horoskop za Novembar 2017. pročitajte ovde.


                                            OVAN
POSAO: Ne dozvolite da bilo ko donosi odluke umesto vas. Važno je da učestvujete u potpunosti u svakodnevnim aktivnostima.
LJUBAV: Iako priželjkujete neka nova i uzbudljiva dešavanja, ništa niste preduzeli da vam bude bolje. Potrebno je malo da učinite mnogo za sebe.
ZDRAVLJE: Osećate se sjajno.

 


                                              BIK
POSAO: Ako imate velike planove, bilo bi dobro da počnete da ih sprovodite u delo. Imate veliku podršku planeta, dajte sve od sebe da je iskoristite.
LJUBAV: Zaljubljeni ste i to se jasno vidi, ali voljena osoba ipak nije sigurna u vaša osećanja i stalno vas odmerava. Ništa ne preostaje nego da malo bolja pokažete svoja osećanja.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa varenjem.

 

 


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


BLIZANCI

POSAO: Dobićete vest o tome da se vaša novčana situacija ipak uvećava. Sarađujte sa Devicom i možete postići veliki uspeh.
LJUBAV: Nemate potrebu da se vezujete i pokušavate da ostanete u vezi, ali način na koji to partneru saopštavate partneru se ne dopada.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

 


NOVO: Mesečni horoskop za Novembar 2017. pročitajte ovde.

RAK
POSAO: Napeta je atmosfera i pod stalnim ste pritiskom osoba koje su vam nadređete. Nemojte pokušavati bilo šta da menjate već morate da se prilagodite.
LJUBAV: Dobijate podršku voljene osobe i to vam mnogo znači. Pokušajte da ne mislite na probleme i posvetite se jedno drugom.
ZDRAVLJE: Napeti ste.

 


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


LAV

POSAO: Osećate se dobro i zadovoljni ste postignutim rezultatima. Okolina vam zavidi na tome kako sa lakoćom završavate i najobimnije poslove.
LJUBAV: Nemojte pokazivati nesigurnost jer to vam nikako ne priliči. Partner želi da budete sigurni u sebe, a to ga je i privuklo kod vas.
ZDRAVLJE: Potrebno je promenite neke navike.

 


DEVICA
POSAO: Očekujete neki novac koji bi trebalo da stigne, ali može se desiti da ne bude sve onako kako ste planirali. Moguć je kraći put.
LJUBAV: Sve što se trenutno dešava predstavlja vam veliko opterećenje. Ne možete da postignete dogovor sa partnerom, ali jedno od vas će morati da popusti.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

 


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VAGA

POSAO: Posvećeni ste svojim obavezama i očekujete priznanje za svoj doprinos. Neće izostati nagrada, samo morate imati strpljenja.
LJUBAV: Sada vam se vraća ono što ste radili drugima. Obrt situacije vam se možda neće svideti pa možete pretpostaviti šta vam sleduje.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

 


NOVO: Mesečni horoskop za Novembar 2017. pročitajte ovde. 


ŠKORPIJA
POSAO: Pretrpani ste poslom i ne stižete da predahnete. Imate podršku saradnika i nemojte odbijati njihovu ponudu.
LJUBAV: Niste u svom elementu i izazivate čuđenje kod partnera. Zračite nekom teškom energijom i morate naći način da se oslobodite.
ZDRAVLJE: Poželjno je da počnete sa rekreacijom.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


STRELAC

POSAO: Pristižu vam korisne informacije, ali nemojte burno reagovati. Prikupljajte ih i zadržite za sebe dok ne dođe vreme za akciju.
LJUBAV: Sve što želite možete i da ostvarite, a potrebno je samo da se pokrenete. Nemojte se miriti sa trenutnom situacijom jer može biti i mnogo bolja.
ZDRAVLJE: Sasvim dobro.


JARAC
POSAO: Imate utisak da vas okolina odbacuje i da vam se nešto sprema iza leđa. Nemojte pokazivati vaše neraspoloženje.
LJUBAV: Ljubavni život je sasvim zadovoljavajući. Osećaćete se dobro pored osobe koju ste izabrali. Ništa nemamo da dodamo, ništa da oduzmemo!
ZDRAVLJE: Uzimajte vitamine.

 


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VODOLIJA

POSAO: Nerviraju vas tuđi komentari i najviše bi vam odgovaralo da možete da se isključite i obavljate svoj posao. To nije nemoguće učiniti!
LJUBAV: Kreirajte odnos onako kako želite. Partner neće imati ništa protiv da i vi malo preuzmete inicijativu, ali imajte u vidu šta vaš partner voli.
ZDRAVLJE: Morate unositi više vode u organizam.

 RIBE

POSAO: Planirate da se posvetite nekom poslu od ranije. Bilo bi dobro da to ostvarite jer može iskrsnuti neka nova ideja.
LJUBAV: Previše energije trošite na nevažne stvari, a ne primećujete ozbiljne probleme. Partner pokazuje nezadovoljstvo.
ZDRAVLJE: Problemi sa leđima.

 

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za novembar 2017!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.