Dnevni Horoskop za 16. oktobar 2017.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Pogledajte najdetaljniji Dnevni Horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

NOVO: Mesečni horoskop za Oktobar 2017. pročitajte ovde.


                                         OVAN
POSAO: Iritiraju Vas različiti nesporazumi i nečije izjave. Problemi u komunikaciji sa saradnicima se svode na pitanje prioriteta. Svako od Vas priželjkuje bolju poziciju, koja garantuje veću slobodu izražavanja ili prestiž na poslovnoj sceni.
LJUBAV: Preterujete u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Neko uporno ignoriše Vaše primedbe ili poruke koje upućujete.
ZDRAVLJE: Izražena napetost.


                                         BIK
POSAO: Neko Vas nagovara da promenite svoje stavove i da prihvatite nove ideje. Stalo Vam je da svoj uspeh uklopite u standardna merila i ne želite da eksperimentisete u nekom nepoznatom pravcu.
LJUBAV: U svom prepoznatljivom maniru odbijate stvari koje se granice sa Vašim uverenjem. Ali, partner ima drugačije mišljenje i sve prihvata sa nekim »čudnim« oduševljenjem. Kao da se ne razumete dovoljno.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


BLIZANCI

POSAO: Sačuvajte prisebnost duha i nemojte davati zvanične ili brzoplete izjave, naročito kada Vas neko nagovara da prekoračite svoja profesionalna ovlašćenja.
LJUBAV: U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate, nego da se zanosite nečijom pričom i komplimentima. Prvi utisak može lako da Vas zavara, neko ne ispunjava Vaše osnovne kriterijume kao što Vam se to čini.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.


NOVO: Mesečni horoskop za Oktobar 2017. pročitajte ovde.RAK

POSAO: Potrebno je da emocije ostavite po strani i da situaciju posmatrate na objektivan način. Previše pažnje pridajete osećanjima i grešite i proceni.
LJUBAV: Biće bolje da se uzdržavate od komentara, a posebno izbegavajte to da kritikujete voljenu osobu. Idealno bi bilo da se opustite i ne razmišljate previše.
ZDRAVLJE: Prijala bi vam šetnja.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


LAV

POSAO: Nemate dovoljno vremena da se posvetite svemu za šta verujete da je od posebne važnosti. Pokušajte da odredite šta vam je prioritet. Ne rasipajte energiju.
LJUBAV: Zadovoljni ste dešavanjima na emotivnom planu. Imate podršku voljene osobe i ništa vas ne može pokolebati.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.DEVICA

POSAO: Vratite se još jednom na priliku koju propustili jer su se uslovi i kriterijumi promenili. Nije sve izgubljeno, samo nemojte da odustajete.
LJUBAV: Slobodne Device su u sukobu između želja i mogućnosti. Nečega ćete morati da se odreknete ako želite da se pomerite sa mrtve tačke.
ZDRAVLJE: Korigujte ishranu.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VAGA

POSAO: Konačno će se poslovna situacija pomeriti na bolje. Bilo da težite promenama ili da tražite posao, ovo je odlična prilika da nešto uradite.
LJUBAV: Ne želite da pređete preko ponosa i priznate kako se zaista osećate. Razmislite još jednom, kome ćete i šta dokazati.
ZDRAVLJE: Prijaće vam relaksacija.


NOVO: Mesečni horoskop za Oktobar 2017. pročitajte ovde. ŠKORPIJA

POSAO: Krajnje je vreme da ostvarite svoje planove i da ideje sprovedete u delo. Ovo važi posebno za većinu Škorpija koje dugo čekaju na posao.
LJUBAV: Delujete tajanstveno i pokušavate sve da zadržite za sebe. Možete slobodno da učinite taj korak oko koga se toliko dvoumite.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


STRELAC

POSAO: Nemate posebno naglašeno što se posla tiče. Biće to samo jedan niz običnih radnih zadataka koji je pomalo dosadan, ali koji mora da se odradi.
LJUBAV: Vaša ljubav je ili daleko od vas ili vam je iz nekog razloga nedostupna. Prilično se mučite sami sa sobom i ne vidite šta je rešenje. Čekajte još neko vreme.
ZDRAVLJE: Preosetljivi ste.JARAC

POSAO: Večina Jarčeva već neko vreme razmišlja o promeni posla, a neki su se već aktivirali u tom smilslu. Spremite se za iznenadni razgovor o poslu.
LJUBAV: Suočavate se sa tim da partner nema iste želje i planove kao vi. Ipak, nemojte da vas to obeshrabri i nikako ne donosite konačnu oduku.
ZDRAVLJE: Problemi sa leđima.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VODOLIJA

POSAO: Nemate posebne planove za poslove koje obavljate i verovatno ćete se usmeriti na ono što morate da uradite. Moguće su neprilike sa finansijama.
LJUBAV: Imate sjajne aspekte za ljubav. Bilo da ste slobodni ili zauzeti, možete da računate na lepa dešavanja na emotivnom planu.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.RIBE

POSAO: Pretvarate se da ništa ne primećujete, a jasno vam je šta rade vaši saradnici. Nemojte da reagujete jer će se i bez vašeg učešća vrlo brzo sve razotkriti.
LJUBAV: Naklonost koju imate prihvatili ste zdravo za gotovo. Ipak, treba da znate da za sve postoji mera pa će i toj osobi jednom dojaditi vaše premišljanje.
ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za oktobar 2017!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.