Dnevni Horoskop za 18. novembar 2017.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Pogledajte najdetaljniji Dnevni Horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

NOVO: Mesečni horoskop za Decembar 2017. pročitajte ovde.


                                            OVAN
POSAO: Imate dovoljno energije da se oprobate u nekim novim ili neobičnim situacijama. Tajnu vašeg uspeha predstavlja dobro osmišljena strategija.
LJUBAV: Slobodno izrazite svoju ljubavnu sreću. Priuštite sebi neku uzbudljivu zabavu u dvoje, razmena nežnosti će vam itekako prijati.
ZDRAVLJE: Dobro.

 


                                              BIK
POSAO: Postoji osoba koja vas iritira svojim izjavama ili neprofesionalnim ponašanjem. Poslovne probleme ne možete rešavati mimo nekog ustaljenog protokola.
LJUBAV: Indirektno pokušavate da utičete na nečiju emotivnu odluku. Bliska osoba primećuje vaše latentno nezadovoljstvo ili da često delujete uznemireno.
ZDRAVLJE: Uzimajte vitamine.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


BLIZANCI

POSAO: Osvojili ste nečiju naklonost ili simpatije, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspeh. Još malo truda i biće sve ok.
LJUBAV: Pokažite svoje pozitivne namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ugodite više svojoj porodici, prijaće i vama i njima.
ZDRAVLJE: Problemi sa mišićima.

 


NOVO: Mesečni horoskop za Decembar 2017. pročitajte ovde.

RAK
POSAO: Vaše ideje ne znače mnogo ukoliko se i vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovn dogovorima. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje.
LJUBAV: Pokušavate da delujete pribrano, ali opterećuju vas nove ljubavne dileme ili loš predosećaj koji imate u vezi sa jednom bliskom osobom.
ZDRAVLJE: Dobro.

 


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


LAV

POSAO: Ukoliko vam je stalo da ostvarite svoje poslovne interese, upotrebite praktičnu pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namere.
LJUBAV: Nema potrebe da smišljate različite izgovore pred voljenom osobom. Pre ili kasnije, istina će neminovno isplivati na površinu.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

 


DEVICA
POSAO: Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje kriterijume u poslovnoj saradnji, dobro razmislite o krajnjem ili mogućem ishodu.
LJUBAV: Suviše burno reagujete na sitnice, dok partner na vama sprovodi različite testove izdržljivosti. Kontrolišite svoje impulse.
ZDRAVLJE: Napetost.

 


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VAGA

POSAO: Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. U susretu sa saradnicima morate imati dovoljno moralne hrabrosti, da prihvatite odgovornost za ono sto ste učinili.
LJUBAV: U emotivnom smislu, delujete ranjivo i tražite neko mirnije utočište. Potrebna vam je nečija iskrena podrška i razumevanje.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

 


NOVO: Mesečni horoskop za Decembar 2017. pročitajte ovde. 


ŠKORPIJA
POSAO: Neke iznenadne promene u poslovanju, više raduju vas nego vašu okolinu. Upotrebite svoje skrivene adute u odnosu na poslovne konkurente.
LJUBAV: Partner često kritikuje vaše ponašanje i smatra da nemate dovoljno ubedljive odgovore na neka jednostavna pitanja.
ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


STRELAC

POSAO: Pokušavate da zasenite svoju okolinu i u ambicioznom stilu prihvatate različite obaveze. Ipak, poslovni događaji ne idu u željenom smeru.
LJUBAV: Iritira vas partnerovo ponašanje ili odluke. Kontrolišite svoje impulse, pre nego što nesmotreno ili bez namere povredite nečija osećanja.
ZDRAVLJE: Odlično.


JARAC
POSAO: Delujete zadovoljno zbog novih informacija. Važno je da osmislite dobar plan i da podstičete stvaralačku atmosferu.
LJUBAV: U ljubavnom životu postoje neka drugačija pravila ili merila vrednosti. Fascinirajte svog partnera neobičnim idejama i velikom pažnjom.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

 


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VODOLIJA

POSAO: Strogo procenjujete nečije postupke i uporno pokušavate da nametnete nova pravila ponašanja u poslovnoj saradnji. Nema potrebe da previše pričate o svojim poslovima.
LJUBAV: Zamerate voljenoj osobi,da naivno veruje u stvari koje ne mogu lako da se ostvare. Nikako da se usaglasite oko nekih zajedničkih tema.
ZDRAVLJE: Korigujte ishranu.

 RIBE

POSAO: Razmislite kome treba da se priklonite u poslovnoj saradnji. Oni koji znaju da odaberu pravu temu automatski dobijaju i najbolje rezultate.
LJUBAV: Veći izliv nežnosti pred voljenom osobom deluje podsticajno na zajednički odnos. Neko u vama pobuđuje osećaj sigurnosti koji vam nedostaje.
ZDRAVLJE: Nema promena.

 

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Decembar 2017!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.