Dnevni Horoskop za 19. maj 2017.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!


OVAN

POSAO: Ne obraćajte pažnju na komentare saradnika. Oslonite se na sebe i svoje sposobnosti i završićete obaveze na vreme.
LJUBAV: Osećate se dobro i zadovoljni ste postojećom vezom. Partnerovu podršku bi trebalo malo više da cenite, partner je tu uvek kada vam je potreban.
ZDRAVLJE: Nema promena.BIK

POSAO: Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije sa namerom da ostavite pozitivan utisak na saradnike ili na vaše nadređene.
LJUBAV: Ako ste trenutno slobodni, poklonite pažnju osobi u znaku Lava i pokažite joj konačno šta osećate. Nemate šta da čekate.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kolenom.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


BLIZANCI

POSAO: Dobićete priliku da ispravite grešku od prošle nedelje. Nemojte oklevati i već sada dajte sve od sebe i stvorite plodno tlo za ovu nedelju.
LJUBAV: Delujete odsutno i nezainteresovano, a partner vam zamera na tome. Pokažite malo inicijative i optimizma, dignite se malo.
ZDRAVLJE: Melanholija.RAK

POSAO: Danas ćete dobiti važnu vest od saradnika u znaku Ovna. Ostanite dosledni u svojim namerama i nemojte zloupotrebiti poverenje poslodavca.
LJUBAV: Pozovite osobu koja vam već neko vreme privlači pažnju. Nemojte čekati posebnu priliku ili povod već odmah to uradite.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zubima.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


LAV

POSAO: Nesporazumi koji postoje u odnosu sa poslovnim saradnicima danas će biti uspešno rešeni. Posebnu podršku imate od starijeg kolege.
LJUBAV: Vaš partner se oseća zapostavljeno pa predložite mu zajednički izlazak i razgovor. Prijaće kako vama, tako i partneru.
ZDRAVLJE: Dobro.DEVICA

POSAO: Imate loš predosećaj u proceni poslovnih prilika. Rasprava sa kolegom će danas biti neizbežna, ali će možda to doprineti smirivanju situacije.
LJUBAV: Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom. Potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe i uživaćete.
ZDRAVLJE: Osećate se umorno.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VAGA

POSAO: Poslovni dan danas će proći dobro, baš kao što ste i očekivali. Bićete ponosni na lični doprinos. Nastavite da se trudite.
LJUBAV: Svoje misli i osećanja usmerite ka voljenoj osobi i očekujte divno veče. Bićete ispunjeni divnim osećanjima, što je jako, jako lepo.
ZDRAVLJE: Počnite sa fizičkim aktivnostima.ŠKORPIJA

POSAO: Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo vam je da one budu prihvaćene, pa zato dajte sve od sebe da i druge ubedite u to.
LJUBAV: Neko vam upućuje ljubav i direktno vam daje do znanja šta misli i oseća. Nećete odoleti. Potrebno je samo da prepoznate ko je u pitanju.
ZDRAVLJE: Korigujte ishranu.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


STRELAC

POSAO: Osoba u znaku Raka će vam predložiti poslovnu saradnju. Pristanite na uslove i iskoristite priliku koju toliko čekate.
LJUBAV: Ovo je pravi trenutak da priđete osobi koja vam se dopada. Neće odoleti vašem šarmu i duhovitosti, danas bi mogao da bude vaš dan.
ZDRAVLJE: Bolovi u mišićima.JARAC

POSAO: Nemojte dozvoliti da vas određeni komentari danas izbace iz ravnoteže. Pokušajte da se kontrolišete jer neko vas namerno provocira.
LJUBAV: Doneli ste pogrešnu odluku i sada se kajete. Pozovite voljenu osobu i pokušajte da ispravite grešku, pa će sve biti u redu.
ZDRAVLJE: Imunitet je u padu.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VODOLIJA

POSAO: Niste u najboljem raspoloženju i obaveze ćete odložiti za naredni dan. Pokušajte da se skoncentrišete i pazite da ne napravite grešku.
LJUBAV: Strasna veza u kojoj se nalazite zapada u ozbiljnu krizu. Nemojte partneru prebacivati odgovornost, već preuzmite inicijativu i rešite sve probleme.
ZDRAVLJE: Sklonost virusima.RIBE

POSAO: Pred kraj dana imaćete razgovor sa poslodavcem. Prihvatite ponudu i shvatite je kao priliku za napredovanje.
LJUBAV: Zadovoljni ste i delujete neodoljivo na svoje okruženje, ali morate konačno doneti odluku čiju ponudu prihvatate.
ZDRAVLJE: Odlično se osećate.


Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mjesečni horoskop za jun 2017.!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.