Dnevni Horoskop za 19. novembar 2017.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Pogledajte najdetaljniji Dnevni Horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

NOVO: Mesečni horoskop za Decembar 2017. pročitajte ovde.


                                            OVAN
POSAO: Neplanirani susret sa prijateljima i razgovor o poslu može doneti osveženje na poslovnom planu. Kraći put zbog posla ili razmišljanje o poslu na putu su naglašeni.
LJUBAV: Suviše idealizujete voljenu osobu. Ukoliko ste usamljeni, pripazite jer osoba koja vam može privući pažnju nešto krije od vas.
ZDRAVLJE: Loša probava

 


                                              BIK
POSAO: Umorili ste se i sad biste najradije da odmarate u svom domu. Izdržite još malo jer morate da radite. Bankovni račun vam je skoro prazan.
LJUBAV: Povukli ste se i voljenu osobu posmatrate iz senke. Slobodni Bikovi čekaju poziv, a trebalo bi da se aktiviraju.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


BLIZANCI

POSAO: Neko od prijatelja pokušava da vam pomogne oko promene posla, ali se vi još uvek ne osećate sigurno i ne želite da prokockate nečije poverenje.
LJUBAV: Dopadate se nekom ko je u nezavidnoj situaciji. Vaša potreba da pomognete, date savet i budete podrška je veoma naglašena.
ZDRAVLJE: Bolovi u leđima.

 


NOVO: Mesečni horoskop za Decembar 2017. pročitajte ovde.

RAK
POSAO: Kolega je u superiornijoj poziciji i to vas ljuti. Vaše kraće otsustvo sa radnog mesta donelo je nove promene. Spremite se za ozbiljnije prihvatanje obaveza i povedite računa o komunikaciji.
LJUBAV: Neko vas je zainteresovao na prvi pogled. Ne žurite u proceni. Ne znate još uvek kakva je ta osoba i šta sa njom možete da očekujete.
ZDRAVLJE: Bol u grlu.

 


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


LAV

POSAO: Za trenutak ćete pomisliti da ste u većem poslovnom gubitku i da vam nema spasa. Na kraju ipak možete dobro proći i ostvariti profit.
LJUBAV: Udaljili ste se od partnera i koliko god da se on trudi da je na usluzi, vi jednostavno niste zadovoljni njegovim potezima.
ZDRAVLJE: Iritacija kože.

 


DEVICA
POSAO: Imate mnogo ideja, ali vam nedostaje realizacija. Prijatelji daju naznake za ozbiljniju poslovnu pomoć, a vi samo treba da budete manje nasrtljivi.
LJUBAV: Zadovoljni ste svojim izgledom. Osećate poglede iz neposredne okoline, ali ste još uvek ne zainteresovani da uđete u bilo kakav oblik veze.
ZDRAVLJE: Napetost.

 


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VAGA

POSAO: Izgubili ste se u moru planova. Opšte nezadovoljstvo materijalnom situacijom remeti poslovni ritam. Budite strpljivi.
LJUBAV: Dopada vam se neko ko je superiorniji od vas ili za koga vi bar tako mislite. Razmislite kako biste fukncionisali sa takvom osobom.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 


NOVO: Mesečni horoskop za Decembar 2017. pročitajte ovde. 


ŠKORPIJA
POSAO: Trudite se da date najbolje od sebe i u prepodnevnim satima nemate ni minut slobodnog vremena. Nalet entuzijazma jedino remeti osećaj nesklada sa saradnicima.
LJUBAV: Razmišljate o nekom ko ne živi u vašem mestu. Ipak ste započeli komunikaciju sa nekom osobom iz vašeg okruženja.
ZDRAVLJE: Prolazna glavobolja.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


STRELAC

POSAO: Zbunjeni ste i osećate nesigurnost. Niste zadovoljni pozicijom koju imate i prosto zavidite onima koji su samostalni i imaju svoj novac.
LJUBAV: Imate potrebu da razgovarate sa voljenom osobom samo što ona sada nema vremena za vas. Emocije kompenzujete prijateljima koji pokazuju prema vama punu naklonost.
ZDRAVLJE: Umorni ste.


JARAC
POSAO: Ako ne možete da promenite druge, menjajte sebe. Finansije su u padu. Kolikim god prihodima da raspolažete, osećate da uskoro morate da napravite važnu poslovnu promenu.
LJUBAV: Pokušavate da podržite voljenu osobu tako što ćete finansijski pomoći. Imaćete manje vremena za privatni život, a još manje za razgovore o prošlim događajima.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VODOLIJA

POSAO: Nemir koji osećate ne da vam mira. Imate osećaj da će se nešto važno dogoditi i da to po vas neće biti prijatno. Opustite se i bolje organizujte svakodnevnicu.
LJUBAV: Osećate veliku tenziju na emotivnom planu i na korak ste da sve presečete i okrenete novi list. Možda bi vam to bio dobar potez u ovom trenutku.
ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

 RIBE

POSAO: Razmišljate o poslu i smišljate strategiju za dugoročne investicije. Nekretnine su vam sad prioritet. Bespotrebni trošak prethodnih dana umanjiće komfor.
LJUBAV: Nikako da se rešite situacija ili osoba iz prošlosti. Ukoliko ste usamljeni, osoba koju upoznajete na ulici ili preko prijatelja može vam privući pažnju.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

 

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Decembar 2017!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.