Dnevni Horoskop za 2. mart 2018.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Dragi prijatelji,

Pogledajte najdetaljniji Dnevni Horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

NOVO: Mesečni horoskop za Mart 2018. pročitajte ovde dok Godišnji horoskop za 2018-u možete pročitati ovde.

                                          OVAN

POSAO: Prekretnica na poslu je jako blizu. Želite da se što pre promeni situacija, ali uvek imate neko odlaganje. Budite strpljivi, biće bolje.
Ljubav: Priznajete svoju zaljubljenost i svoje emocije. Prema voljenoj osobi postajete malo otvoreniji i iskreniji i vaš odnos ide ka boljem.
Zdravlje: Kašalj.


                                              BIK
POSAO
: Na radnom mestu dobijate nove privilegije. Vaš dosadašnji rad govori dosta o vama i trudu koji ukažete, a koji će se konačno isplatiti.
Ljubav: Imate sjajan ukus u odabiru poklona voljenoj osobi. Dugo vam treba da nešto odaberete, ali kada se to desi onda je pun pogodak.
Zdravlje: Proverite krvnu sliku.


Razgovor sa astrologom UŽIVO:


BLIZANCI

POSAO: Budite sistematični na poslu i ne ulazte u neplanrana ulaganja. Možete da imate poremećaj planova i poslova.
Ljubav: Na polju ljubavi je jako kritična situacija. Vi i partner ste na prekretnici vaše veze, oboje ne ulažete dovoljno da biste se održali.
Zdravlje: Mogući bakteriološki problem.


NOVO: Mesečni horoskop za Mart 2018. pročitajte ovde dok Godišnji horoskop za 2018-u možete pročitati ovde

RAK
POSAO: Završite što pre važne poslove, značiće vam. Uskoro dolazi period koji može biti vrlo dinamičan i malo ćete spavati.
Ljubav: U vašu emotivnu vezu umešala i neka treća osoba. Niste sigurni ko je to, ali sumnjate na nekoga vama poznatog.
Zdravlje: Dobro.


Razgovor sa astrologom UŽIVO:


LAV

POSAO: Prešli ste svaku granicu kada je neljubaznost u pitanju. Umete da budete jako nezgodan protivnik ako vam se neko zameri.
Ljubav: Jedan neuspešan pokušaj nije kraj sveta. Nemojte da padate u očaj već izađite sa društvom i napravite sebi ugođaj.
Zdravlje: Skloni ste infekcijama.


DEVICA
POSAO: Morate otići na usavršavanje vašeg znanja i posla. Potrebno vam je dodatno znanje koje osećate da vam nedostaje tokom svakodnevnog rada. Ovo može da bude odlična prilika da napredujete.
Ljubav: Ponekad je potrebno da nešto prećutite. Razmislite šta želite od voljene osobe i otvoreno joj to recite, malo priče nikome nije odmoglo.
Zdravlje: Oprezno u saobraćaju.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VAGA

POSAO: Trudite se da naplatite neke stare dugove. Možete i vi da upadnete u dogovanja ako ne reagujete na vreme, a to vam nikako ne bi trebalo.
Ljubav: Vrlo brzo ste prešli preko nesuglasica i jake svađe. Smatrate da ne bi trebalo da toliko obraćate pažnju na neke sitnice jer se partner dosta trudi kada je vaš odnos u pitanju.
Zdravlje: Zdravi ste.


NOVO: Mesečni horoskop za Mart 2018. pročitajte ovde dok Godišnji horoskop za 2018-u možete pročitati ovde.   


ŠKORPIJA
POSAO: Nerviraju vas pojedine osobe sa radnog mesta. Rado biste promenili dosta toga, ali teško da možete da utičete na dalji tok dešavanja.
Ljubav: Uspevate da sredite odnos sa voljenom osobom. Skupili ste hrabrost da sebi i voljenoj osobi priznate neke greške i vaš odnos može da krene konstruktivnom putanjom.
Zdravlje: Uzimajte više voća.


Razgovor sa astrologom UŽIVO:


STRELAC

POSAO: Trudite se da se uklopite u novo radno mesto. Dosta ste oprezni kada je u pitanju posao i sve ispitujete i po nekoliko puta.
Ljubav: Lepo i hramonično veče, možete da imate jednu romantičnu šetnju pored reke ili jezera. Ovo je prilika da kažete voljenoj osobi šta osećate.
Zdravlje: Proverite trigliceride.


JARAC
POSAO: Kombinujete teoriju i praksu kako biste uspeli da ostvarite svoje ciljeve. Imate veliku motivaciju kada je u pitanju posao.
Ljubav: Na emotivnom polju pojavluje vam se tajna simpatija. Imali ste utisak da su se putevi sa ovom osobom razišli, međutim igrom sudbine ste se opet sreli.
Zdravlje: Priuštite sebi odmor.


Razgovor sa astrologom UŽIVO:


VODOLIJA

POSAO: Imate manjak energije i kreativnosti na random mestu. Potrebno je da malo unapredite svoje znanje i date sebi mogućnost da napredujete.
Ljubav: Malo ste se emotivno udaljili oacd voljene osobe. Imate dosta preispitivanja kada je u pitanju ljubav, dosta toga vam ne odgovara.
Zdravlje: Dobro se osećate.RIBE

POSAO: Imate neiscrpnu motivaciju za poslom i postizanje pozitivnih rezultata. Iza vas je jako mnogo odrađenih poslova kojima ste zadovoljni i vi, ali i poslodavci.
Ljubav: Nekome ste jako šarmantni i privlačni. Svojom jakom ličnošću uspevate da osvjite simpatije osoba suprotnog pola i skoro uvek ste zapaženi.
Zdravlje: Bez problema.

 
Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Mart 2018! dok Godišnji horoskop za 2018-u možete pročitati ovde. Izvor Astrolook Ana Rakic

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.