Dnevni Horoskop za 22. oktobar 2017.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Pogledajte najdetaljniji Dnevni Horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

NOVO: Mesečni horoskop za Novembar 2017. pročitajte ovde.


                                         OVAN
POSAO: Proverite svu papirologiju jer postoji mogućnost da se potkrala neka greška. Bliskom saradniku je potrebna vaša podrška.
LJUBAV: Imate izuzetno povoljne uslove pred sobom. Sve što priželjkujete, sada možete da ostvarite. Voljena osoba vam pruža podršku.
ZDRAVLJE: Osećate se umorno.


                                         BIK
POSAO: Nemojte insistirati na tome da istaknete vaše mišljenje. Vaši planovi sada ne mogu da se realizuju, samo je potrebno da budete strpljivi.
LJUBAV: Ako ste slobodni, uživajte u pažnji osobe u znaku Device. Zauzeti neće imati previše uzbuđenja u ljubavi, uživajte u onome što imate.
ZDRAVLJE: Dobro.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


BLIZANCI

POSAO: Previše se oslanjate na nekoga ko uopšte ne može da vas prati. Precenili ste saradnika, a to vas može skupo koštati.
LJUBAV: Preosetljivi ste i ne dozvoljavate nikome da vam se priblizi. Otvoreno pokažite svoja osećanja i nećete pogrešiti.
ZDRAVLJE: Glavobolja.


NOVO: Mesečni horoskop za Novembar 2017. pročitajte ovde.RAK

POSAO: Ako planirate važan razgovor, pokušajte da se skoncentrišete na ključne stvari. Izbegavajte opširna izlaganja, već budite konkretni i rezultati će doći.
LJUBAV: Osećate da partner ima nešto da vam kaže. Dobro ste procenili, samo još morate da ga navedete na razgovor i biće mnogo lakše kada se ispričate.
ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


LAV

POSAO: Slede vam velike poslovne promene. Slobodno se upustite u to što nameravate. Pratiće vas sreća i rezultati neće izostati, bar u dužem periodu.
LJUBAV: Na ljubavnom planu takođe sve funkcioniše savršeno. Odnos sa voljenom osobom je bolji nego ikada, blago li se vama.
ZDRAVLJE: Odlično.DEVICA

POSAO: Nerviraju vas neki sitni propusti i greške saradnika. Nemojte pokušavati da sve držite pod kontrolom. Nećete uspeti.
LJUBAV: Osoba u znaku Vodolije na sve načine pokušava da vam skrene pažnju na sebe. Pustite je da vam se približi.
ZDRAVLJE: Nervozni ste.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VAGA

POSAO: Pronalazite način da svoje ideje sprovedete u delo. Uz mnogo truda i malo šarma, sve vam polazi za rukom.
LJUBAV: Očekujete poziv od osobe u znaku Lava. On je sklon taktiziranju, ali ipak će pozvati jer neće moći da izdrži. Iskoristite tu šansu.
ZDRAVLJE: Izbalansirajte ishranu.


NOVO: Mesečni horoskop za Novembar 2017. pročitajte ovde. ŠKORPIJA

POSAO: Puni ste energije i spremni za nove poslovne izazove. Odlične rezultate postižete potpuno sami, šeo je za svaku pohvali.
LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, možete upoznati nekoga ko će vam se već na prvi pogled dopasti. Sjajne aspekte imaju i zauzeti. Uživajte u ovom kišnom danu.
ZDRAVLJE: Odlično.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


STRELAC

POSAO: Što pre bi trebalo da obavite ono što se od vas očekuje. Neće biti značajnih dešavanja, radite ono što imate i što morate.
LJUBAV: Oni koji su u braku mogu imati žučnu raspravu sa partnerom. Potrudite se da kontrolišete situaciju ako do toga dođe.
ZDRAVLJE: Problemi sa pritiskom.JARAC

POSAO: Očekuje vas potpisivanje važnih ugovora. Imaćete uspešan poslovni sastanak kojim ćete biti sasvim zadovoljni.
LJUBAV: Prija vam društvo voljene osobe i veče provodite u harmoničnoj atmosferi. Zadovoljni ste. Oni koji su sami danas bi trebalo da se druže sa pravim prijateljima.
ZDRAVLJE: Dobro.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VODOLIJA

POSAO: Preuzimate odgovornost za tuđe greške i propuste i vaša dobrota vas može skupo koštati. Imaćete priliv novca.
LJUBAV: Ako ste nedavno prekinuli neku emotivnu vezu, moguće je da je obnavite. Budite potpuno iskreni. Oni koji su u vezi danas neka očekuju lep dan.
ZDRAVLJE: Moguća je prehlada.RIBE

POSAO: Stičete utisak da vam neko od saradnika nešto smešta. Može se reći da ste u pravu, ali ne reagujte još uvek.
LJUBAV: Konačno ste spremni da krenete u potragu za novim partnerom. Imate šansu da upoznate nekoga ko je sličan vama.
ZDRAVLJE: Jačajte imunitet.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za novembar 2017!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.