Dnevni Horoskop za 23. decembar 2017.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Pogledajte najdetaljniji Dnevni Horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

NOVO: Mesečni horoskop za Januar 2018. pročitajte ovde dok Godišnji horoskop za 2018-u možete pročitati ovde.


                                            OVAN

POSAO: Ponuđene su vam nove ideje u poslovnoj saradnji. Delimično ste suzdržani, jer vaš izbor proizilazi iz dogovora sa jednom starijom osobom. Preispitujete uzajamno poverenje.
LJUBAV: Nemojte uskraćivati svojoj porodici ili partneru mogućnost na zabavu. Pokažite više sluha za nečija emotivna interesovanja.
ZDRAVLJE: Podstičite kod sebe vedar duh.


                                              BIK
POSAO: Nečije reči za vas predstavljaju veliko ohrabrenje ili podršku u poslu kojim se bavite. Potrudite se da ostvarite svoje poslovne namere u različitim pravcima.
LJUBAV: Pokažite da posedujete prefinjene manire i šarm. Važno je da ostavite pozitivan utisak na osobu koja vam se dopada.
ZDRAVLJE: Planirajte izlazak ili šetnju. Prijaće vam relaksacija.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


BLIZANCI

POSAO: Važno je da sačuvate samokontrolu pred osobom koja ima negativan uticaj na vaše raspoloženje ili ponašanje. Morate imati dovoljno mudrosti da se suprotstavite nečijoj samovolji.
LJUBAV: Novi izlivi ljubomore ili emotivne posesivnosti deluju iritirajuće na voljenu osobu. Promenite svoje neprikladno ponašanje.
ZDRAVLJE: Izbegavajte konfliktne situacije.


NOVO: Mesečni horoskop za Januar 2018. pročitajte ovde dok Godišnji horoskop za 2018-u možete pročitati ovde.

RAK
POSAO: Imate dobar predosećaj u poslovnim procenama i zato sa velikim nestrpljenjem iščekujete susret ili razgovor sa jednom uticajnom osobom. Važno je da pravilno ističete svoje sposobnosti.
LJUBAV: Podstičite kod sebe emotivnu inspiraciju i smisao za dobar ukus. Prepustite se svojim osećanjima i strastima.
ZDRAVLJE: Nalazite se u sjajnoj formi.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


LAV

POSAO: Potrudite se da budete taktični pred osobom koja ignoriše vaše prisustvo ili profesionalne sposobnosti. Ako postoji poslovni nesporazum, važno je da sačuvate prisebnost duha.
LJUBAV: Nema razloga da se suviše ističete u nečijem društvu. Voljena osoba ne želi da joj namećete svoja pravila ili stavove.
ZDRAVLJE: Prijaće vam vedri sadržaji za dobro raspoloženje.


DEVICA
POSAO: Nečija podrška deluje korisno u različitim situacijama. Obratite pažnju na nove informacije koje ukazuju na dobre mogućnosti u poslovnoj saradnji. Važno je da formirate nove vrednosti.
LJUBAV: Nemojte dozvoliti da neko sputava vašu volju ili pravo na izbor. Zaslužujete bolji ljubavni tretman nego što neko pokušava da vam nametne.
ZDRAVLJE: Prijaće vam relaksacija ili boravak u prirodi.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VAGA

POSAO: Susret sa jednom osobom otkriva važne detalje, a zajednički dogovor predstavlja dobar predznak u poslovnoj saradnji. Potrebno je da sprovedete odlučnu akciju.
LJUBAV: Ukoliko vam je stalo da obradujete porodicu ili voljenu osobu, promenite svoje ustaljene navike. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu.
ZDRAVLJE: Nalazite se u sjajnoj formi.


NOVO: Mesečni horoskop za Januar 2018. pročitajte ovde dok Godišnji horoskop za 2018-u možete pročitati ovde.   


ŠKORPIJA
POSAO: Intuitivni signali vas upozoravaju na potencijalnu opasnost i zato budite pažljiviji u društvu nepoznatih saradnika. Distancirajte se od osobe koja nema previše obzira za vaše poslovne interese.
LJUBAV: Umanjite svoje polazne kriterijume. Prijaće vam susret sa jednom osobom koja za trenutak ume da vas povuče u svet čudesne romantike ili nežnosti.
ZDRAVLJE: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


STRELAC

POSAO: Obratite pažnju na nečiju poruku ili upozorenje. Nemojte dozvoliti da u vama preovlada potreba za dominacijom u susretu sa saradnicima.
LJUBAV: Prati vas evmotivni nemir. Voljena osoba vam neprekidno zadaje dodatne probleme i postavlja pred vas nove ljubavne rebuse.
ZDRAVLJE: Potrebno je da se rasteretite od dodatnih pritisaka.


JARAC
POSAO: Susret sa jednom osobom na vas deluje intrigantno i zbog toga ne uspevate da prikrijete svoje neraspoloženje i zabrinutost. Ukoliko vam je potrebna nečija podrška, nemojte oklevati.
LJUBAV: U ljubavnom dijalogu, partner ne želi lako da se odrekne planova koje ima. Ali, neko mora prvi da popusti. Budite mudri.
ZDRAVLJE: Prijaće vam psiho-fizička relaksacija.

 


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VODOLIJA

POSAO: Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na dobrom mestu, očekuje vas poslovni dobitak ili javno priznanje. Poslovni uspeh proizilazi iz dobrih priprema. Neophodne su vam proverene informacije.
LJUBAV: Važno je da delujete očaravajuće na svog partnera. Potrudite se da potvrdite svoj dobar ukus i pravu meru vrednosti prilikom izbora.
ZDRAVLJE: Sačuvajte dobro raspoloženje.RIBE

POSAO: Neko pokušava da vam nametne stroga poslovna pravila, ali vi imate različite zamerke. Ne dopada vam se ni zapovednički ton na koji vam se obraća jedna starija osoba.
LJUBAV: Ne budite brzopleti, već sačekajte da istina izadje na videlo. Vešto prikrivate svoja osećanja i želite da ostavite određeni utisak na blisku osobu.
ZDRAVLJE: Večernje sate rezervišite za svoj svet intime.

 

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Januar 2018! dok Godišnji horoskop za 2018-u možete pročitati ovde.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.