Dnevni Horoskop za 23. maj 2017.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!


OVAN

POSAO: Suviše ishitreno donosite procenu o novoj situaciji na poslovnoj sceni, ali na sreću dobijate podršku okoline. Prepustite bliskim saradnicima da obave teži deo posla ili da zaštite zajedničke interese.
LJUBAV: Delujete raspoloženo za neku lagodniju zabavu. Partner spremno odgovara na vaš poziv i iskreno želi da vam ugodi.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.BIK

POSAO: Svesni ste svojih uticaja ili mogućnosti, kao i ograničenja koja pred vas postavljaju određeni saradnici. Ako ne možete da ostvarite sve svoje namere, važno je da razmišljate selektivno i da napravite listu prioriteta.
LJUBAV: Nema potrebe da izigravate emotivnu ravnodušnost ili da koristite nove izgovore u društvu voljene osobe. Budite iskreni pred svojim partnerom.
ZDRAVLJE: Prolazna nervoza.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


BLIZANCI

POSAO: Delujete nestrpljivo, ali dodatna inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Ukoliko vam je stalo da se razlikujete u odnosu na svoje saradnike, morate da prihvatite različite reakcije i komentare.
LJUBAV: Važno je da učinite ono što osećate, jer izbor pogrešne uloge na kraju ostavlja loš utisak pred bliskom osobom.
ZDRAVLJE: Problemi sa zglobovima.RAK

POSAO: Neko vam daje do znanja da promenite svoje ponašanje ili da prihvatite nova pravila u poslovnoj saradnji. Učinite poslovni ustupak i nemojte dozvoliti da vas neko kažnjava zbog različitih propusta.
LJUBAV: Partneru nedostaje samopouzdanje, a vama dobra volja. Ne želite da se upuštate u novu raspravu i da ponavljate poznatu priču.
ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


LAV

POSAO: Delujete duhovito i šarmantno. U prepoznatljivom maniru osvajate simpatije na različitim stranama ili u susretu sa poslovnim partnerima. Ipak danas se odmorite, nije dan za posao već za odmor!
LJUBAV: Planirajte neka nova dešavanja koja mogu da zadovolje partnerova interesovanja. Provedite dan sa bliskim osobama.
ZDRAVLJE: Odlično.DEVICA

POSAO: Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje ponašanje ili poslovne zahteve, prihvatite određeni kompromis. Izbegavajte varijantu ekstremnog ponašanja i preteranu razmetljivost pred saradnicima.
LJUBAV: Preosetljivo reagujete na razne sitnice. Postoje situacije koje partner doživljava na drugačiji način. Različito vidite svet oko sebe.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VAGA

POSAO: Neko ima pozitivan uticaj na vaše stvaralačko raspoloženje i aktivnost. Postoji osoba koja vas podstiče na kreativne promene u izražavanju. Nema potrebe da oklevate pred novom prilikom.
LJUBAV: Učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da uveličate svoje emotivno zadovoljstvo u odabranom društvu.
ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.ŠKORPIJA

POSAO: Neko vam nudi dobru poslovnu priliku, ali istovremeno očekuje određenu protivuslugu. Nema potrebe da u vama prevladaju negativne emocije, ali nemojte ni podcenjivati nečije intelektualne.
LJUBAV: Važno je da sačuvate zajedničko poverenje i naklonost u susretu sa voljenom osobom. Nepotrebno preuveličavate svoje sumnje.
ZDRAVLJE: Moguća prehlada.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


STRELAC

POSAO: Imate ubedljivu priču, ali nekome nije stalo da istina koju vi zastupate ispliva na videlo. Nema razloga da očekujete značajnu podršku u svojoj okolini. Eventualni sukob sa jednom osobom može da preraste u pomalo neprijatnu situaciju.
LJUBAV: Budite dovoljno promišljeni u svojim izjavama i uzdržite se od poziranja ili teatralnog ponašanja pred voljenom osobom.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.JARAC

POSAO: Uvek postoji neki zaobilazan način ili dobra mogućnost da vešto i efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namere.
LJUBAV: Nema razloga da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Prihvatite partnerovu ideju bez suvišnih pitanja.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VODOLIJA

POSAO: Neko pokušava da vas navede na svoje poslovne interese, ali vi ste dovoljno mudri i vešto izbegavate različite uticaje ili nametanje tuđe volje. Na kraju pokazaće se da vaša poslovna taktika donosi bolji uspeh.
LJUBAV: Ponovo prećutkujete važne detalje o nekim događajima pred svojim partnerom. Ne možete očekivati više od onoga što vam pripada.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.RIBE

POSAO: Pogađa vas nečija nepravda ili koristoljublje u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način i bez novih sukoba. Iznenadite saradnike koji očekuju suprotan efekat.
LJUBAV: Ponekad treba isključiti razum. Postoji osoba koja vas izuzetno inspiriše i raduje. Nemojte sputavati svoja osećanja i emotivne želje.
ZDRAVLJE: Glavobolja.


Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mjesečni horoskop za jun 2017.!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.