Dnevni Horoskop za 24. novembar 2017.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Pogledajte najdetaljniji Dnevni Horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

NOVO: Mesečni horoskop za Decembar 2017. pročitajte ovde.


                                            OVAN
POSAO: Niste zadovoljni poslom ili načinom na koji ga obavljate. Mislite da možete više i bolje. Saradnici čine sve da pokažu suprotno. Nervirate se.
LJUBAV: Ukoliko niste u vezi, neće vam puno smetati samoća, jer ste zadovoljni sami sobom. Ali, ukoliko jeste, nemojte pokvariti lepe trenutke nebitnim sitnicama.
ZDRAVLJE: Počnite da se bavite sportom.


                                              BIK
POSAO: Rukovođeni sopstvenim iskustvom, ostvarujete samo delimičan uspeh. Kreativna mašta pomaže vam da postignete zavidne rezultate.
LJUBAV: Uživate u zagrljaju voljene osobe. Pokušajte da manje pričate, a više radite jer u protivnom možete pokvariti lep emotivni period u kom se trenutno nalazite.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


BLIZANCI

POSAO: Ne možete da se požalite ni na posao, ni na zaradu. Sve se odvija na zadovoljavajući način. Ukoliko iskrsnu problemi, krivac je brzopletost.
LJUBAV: Inertni ste i nedovoljno aktivni na tom planu. Krenite u akciju bez straha od promašaja. Okolnosti su na cašoj strani.
ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

 


NOVO: Mesečni horoskop za Decembar 2017. pročitajte ovde.

RAK
POSAO: Nalazite se u situaciji kada je taktičnost potrebnija nego ikad. Budite uporni i odmereni, jer ćete samo tako ostvariti zadovoljavajuće rezultate.
LJUBAV: Mnogo lepih trenutaka nalazite u zagrljaju voljene. Život je lep, pa zato ga treba maksimalno iskoristiti. Iskoristite ga!
ZDRAVLJE: Odlično.

 


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


LAV

POSAO: Završavate važan poslovni projekat i to vas čini zadovoljnim. Javno priznanje vas inspiriše da započnete nešto novo. Dobra zarada na pomolu!
LJUBAV: Nekome polazi za rukom da na velika vrata uđe u vaše srce i u vašu dušu. Očekujte nezaboravne trenutke i lepo se provedite.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 


DEVICA
POSAO: Niste zadovoljni razvojem događaja na poslovnom planu. Smatrate da zaslužujete bolji posao i razmišljate o tome kako da ga pronađete.
LJUBAV: Partner pokušava da vas odobrovolji sitnom pažnjom ili poklonom. Smatrate da je njegov potez neadekvatan i doprinosi zahlađenju odnosa.
ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

 


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VAGA

POSAO: Nestrpljivi ste u želji da krenete u nove poduhvate. Iako trenutno savladavate finansijsku krizu, shvatate da vam je neophodan bolje plaćen posao.
LJUBAV: Potrebno vam je malo topline ovih dana. Odnosi sa partnerom trenutno su zahladneli. Ljubomora i želja da špijunirate partnera nikuda ne vode.
ZDRAVLJE: Moguća alergija.

 


NOVO: Mesečni horoskop za Decembar 2017. pročitajte ovde. 


ŠKORPIJA
POSAO: Završavate gomilu sitnih poslova koji su vas opterećivali. Smisao da prenesete drugima znanje trenutno je naglašen, pa shodno tome i funkcionišite.
LJUBAV: Potrebno je da se iskristališu pozitivne emocije u ljubavnom odnosu kako biste ostvarili sve ono što priželjkujete.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


STRELAC

POSAO: Većinu radnih obaveza možete da završavate na rutinski način. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima.
LJUBAV: Ukoliko vam se čini da nailazite na hladan emotivni prijem u nečijem društvu, razmislite o svojim postupcima kao potencijalnim manama. Moguće je da ste negde pogrešili u proceni.
ZDRAVLJE: Uzimajte vitamine.


JARAC
POSAO: Pokušavate da udovoljite svojim saradnicima i da završite planirane obaveze, ali nemate dovoljno koncentracije. Suviše ste zaokupljeni potrebom da sve izgleda perfektno.
LJUBAV: Preterujete u svojim očekivanjima pred voljenom osobom. Neko ne želi da vam detaljnije objašnjava svoje postupke ili da vam polaže sve svoje račune.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

 


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VODOLIJA

POSAO: Konflikt sa saradnicima više je nego stimulativan. Videćete da se rizik isplatio. Postižete sve što ste zamislili, čak i više od toga.
LJUBAV: Partner vam sprema prijatno iznenađenje, a i vi njemu. Predstoji vam mnogo lepih trenutaka i radosti. Zavidimo vam.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 RIBE

POSAO: Povoljne okolnosti utiču na dovršavanje ranije započetih stvari. Postoji šansa da dobijete javno priznanje za trud.
LJUBAV: Neko vas iznenada dovodi pred novo emotivno iskušenje. Prepustite se svojim osećanjima. Pratite unutrašnji ritam i postupite onako kao što smatrate da je najbolje.
ZDRAVLJE: Važno je da se opustite.

 

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Decembar 2017!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.