Dnevni Horoskop za 24. septembar 2017.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

NOVO: Mesečni horoskop za Septembar 2017. pročitajte ovde.OVAN

POSAO: Ukoliko ste stalno u pokretu, moraćete posebo da vodite računa u saobraćaju. Obaveza će biti mnogo i koncentracija vam neće biti na nivou.
LJUBAV: Očekujte poziv osobe koju već dugo niste videli. Neko misli intenzivno na vas pa očekujte da će vam to otvoreno reći.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

 BIK

POSAO: Pripremaćte se za velike promene i vreme ćete provesti u planovima o budućnosti. Iznenadni dobitak moći će da vam olakša planove.
LJUBAV: Vratićete se na emotivnu situaciju u kojoj ste bili pre nekoliko meseci. Ne možete još uvek da se otrgnete od prošlosti.
ZDRAVLJE: Bolovi u leđima.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


BLIZANCI

POSAO: Veoma je važno kako ćete se snaći u određenoj situaciji na poslu. Od vas se očekuje maksimalna predanost i koncentracija.
LJUBAV: Više pažnje bi trebalo da posvetite voljenoj osobi. Možda ne primećujete, ali oseća se usamljeno pored vas.
ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.


NOVO: Mesečni horoskop za Septembar 2017. pročitajte ovde.RAK

POSAO: Trudićete se da saradnike ubedite u ono što vama odgovara. Ne zaboravite da radite sa ljudima koji imaju mnogo više iskustva.
LJUBAV: Želite da se posvetite jednoj osobi, ali dosta vremena gubite razmišljajući da li bi to bio pravi potez.
ZDRAVLJE: Osećate se umorno.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


LAV

POSAO: Naći ćete se u situaciji da ne možete da rešite problem, ali oslonite se na osobu koja vam je bliski saradnik i ishod će biti pozitivan.
LJUBAV: Bilo bi dobro da nađete način i ubedite voljenu osobu da je vreme da nešto menjate u vašoj vezi.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.DEVICA

POSAO: Zadovoljni ste kako se situacija odvija na poslu i jasno vam je da ste zaslužili posebno priznanje. Moguć je kraći poslovni put.
LJUBAV: Pozitivna dešavanja pratiće vas i na ljubavnom planu, a posebno ako ste slobodni. Moguće je poznanstvo sa osobom u znaku Bika.
ZDRAVLJE: Promenite način ishrane.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VAGA

POSAO: Ne prihvatajte nikakve poslovne ponude kako god da vam se čine povoljnim. Nije pravi trenutak za preduzimanje krupnih koraka.
LJUBAV: Ostavite važne razgovore za neki drugi dan. Sada se potrudite da vreme sa voljenom osobom provedete opušteno i bez tenzije.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.


NOVO: Mesečni horoskop za Septembar 2017. pročitajte ovde. ŠKORPIJA

POSAO: Neće biti većih promena i značajnijih dešavanja na poslovnom planu. Sve se odvija kako ste i navikli.
LJUBAV: Sada je pravi trenutak da pokušate da ostvarite kontakt sa osobom koja vam se već duže vreme dopada. Ako sada zakasnite – zakasnili ste za sva vremena.
ZDRAVLJE: Nema promena.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


STRELAC

POSAO: Najvažnije je da se vaše ideje dopadnu onima koji odlučuju o vašem napredovanju. Potrudite se da ispunite njihove zahteve.
LJUBAV: Nećete biti posebno raspoloženi za razgovor, a partner po ko zna koji put će imati iste pritužbe na vaše ponašanje.
ZDRAVLJE: Više odmarajte.JARAC

POSAO: Konsultujte se sa starijim kolegama o svemu što vam nije jasno. Nemojte se ustručavati jer inače možete da zakomplikujete situaciju.
LJUBAV: Voljena osoba je raspoložena za izlazak i druženje i ne bi bilo loše da prihvatite njenu ponudu.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VODOLIJA

POSAO: Ovo je povoljan trenutak za zaključivanje nekih ugovora, a možete očekivati i neki priliv novca na koji već dugo čekate.
LJUBAV: Svesni ste toga koliko pažnje skrećete na sebe, međutim, niste spremni na neke promene i zadovoljavate se flertom.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.RIBE

POSAO: Ovo je veoma povoljan trenutak za završavanje nekog obimnog posla. Osetićete veliko olakšanje na kraju radnog dana.
LJUBAV: Ustručavate se da pokažete svoja osećanja i trudite se da kod partnera izazovete ljubomoru. Razmislite da li je to pametno.
ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za septembar 2017.!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.