Dnevni Horoskop za 25 jun 2017.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!


OVAN

POSAO: Očekuje vas pomoc trarije i uticajne osobe. Uspešan posao mogu da završe oni koji se bave javnim zanimanjem.
LJUBAV: Ne razmišljajte o prošlosti, jer to za vas nije dobro. Okrenite se nekome ko bi mogao da ostvari vaša očekivanja.
ZDRAVLJE: Lako se zamarate.BIK

POSAO: Pokušajte da svoje nezadovoljstvo ne pokazujete pred saradnicima, jer bi mogli da iskoriste trenutak i otežaju vam situaciju.
LJUBAV: Potrudite se da više vremena posvetite voljenoj osobi. Vaša veza bi mogla da zapadne u krizu, što vam u ovom trenutku nikako nije potrebno.
ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


BLIZANCI

POSAO: Dobićete ponudu za još jedan honorarni posao. Prihvatite, jer možete ostvariti značajne kontakte upravo na taj način.
LJUBAV: Skloni ste melanholiji i povlačenju u sebe. Situacija na emotivnom planu je monotona, ali dobrim delom ste sami krivi za to.
ZDRAVLJE: Osetljivo vam je grlo.RAK

POSAO: Ako je vaš posao vezan za inostranstvo na bilo koji način, moći ćete da sklopite dobar posao i ostvariti svoje planove.
LJUBAV: Krijete svoja osećanja i pronalazite smisao u tajnoj vezi. Imate priliku da bidete otkriveni i da se predstavite u pravom svetlu.
ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


LAV

POSAO: Sve poslove obavljate sa neverovatnom lakoćom. Saradnici se oslanjaju na vas i ukazuju vam veliko poverenje.
LJUBAV: Mešate ljubav i prijateljstvo i ne možete sasvim da razgraničite te dve stvari. Potrudite se da ne manipulišete tuđim osećanjima.
ZDRAVLJE: Loša vam je cirkulacija.DEVICA

POSAO: Situacija na poslu nije najbolja, ali bez obzira na to potrudite se da budite uporni i istrajni u svom radu. Nikome nije sjajno, naročito onima koji rade kod privatnika, ali mora da se izdrži.
LJUBAV: Može se dogoditi sasvim neočekivani susret koji bi na vas ostavio snažan utisak. Vaša očekivanja se ostvaruju.
ZDRAVLJE: Skloni ste prehladama.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VAGA

POSAO: Bitno je da imate dobru taktiku jer samo na taj način možete da dođete do pravog rešenja. Bez taktike nećete ni da se približite cilju.
LJUBAV: Zaljubljeni ste i delujete srećno zbog toga, mada ipak malo više udovoljavate sebi. No, to nije ništa zbog čega bi trebalo da se zabrinete.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.ŠKORPIJA

POSAO: Izuzetno ste opterećeni promenama koje su se desile. Možete biti prijatno iznenađeni obrtom situacije. Dok svi planiraju odmor, vi planirajte napredovanje.
LJUBAV: Pokušejte da definišete svoje želje i očekivanja. Tako ćete partnera usmeriti kako da se ponaša. Danas je veče koje treba da provedete zajedno.
ZDRAVLJE: Ne ignorišite tegobe koje imate, već posetite lekara.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


STRELAC

POSAO: Situacija na radnom mestu se menja na bolje, konačno. Osetićete veliku podršku saradnika, ali i nadređenih. Uživajte.
LJUBAV: Skloni ste preteranoj kritici i kao da tražite razlog da ostanete sami. Pokušajte da se preispitate i saznate gde je problem.
ZDRAVLJE: Muči vas nesanica.JARAC

POSAO: Imate mogućnost da po prvi put ostvarite važne kontakte sa važnijim ljudima i sebi obezbedite bolji položaj. Iskoristite to u narednom periodu.
LJUBAV: Veoma emotivno reagujete na partnerove reči i imate utisak da je voljena osoba mnogo dominantnija od vas.
ZDRAVLJE: Uravnotežite ishranu.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VODOLIJA

POSAO: Imaćete koristi na poslu od tuđih ulaganja, a ne od novca koji vi ulažete u posao. Važno je da budete u kontaktu sa osobama od poverenja.
LJUBAV: Lako se možete upustiti u avanturu sa osobom sa kojom ste poslovno vezani. Konačno ćete prepoznati šta vam treba.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.RIBE

POSAO: Dugo čekate na neku informaciju i veoma ste uznemireni zbog neizvesnosti. Može vam se posrećiti.
LJUBAV: Ono što sada tražite je sloboda, a ne da vam partner nameće svoju volju. Potrebno je da razmislite da li u opšte želite da ostanete u vezi.
ZDRAVLJE: Pričuvajte se povreda i padova.


Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mjesečni horoskop za jun 2017.!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.